O noua editie ”Tur de Iasi” are loc sambata

tur-de-iasi-2014

Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike invita pasionatii de MTB la o noua editie a concursului de TUR DE IASI, care va avea loc sambata, 11 octombrie, in padurea Barnova.

Concurentii se vor putea intrece la una din cele doua categorii, Hobby, cu un traseu de 27 km sau Elite, la care se vor face 2 ture, deci traseul va avea 54 km. Startul se va da la ora 11.00 pentru Elite, respectiv 11.10 pentru Hobby; cronometrarea se va face cu chipuri.

Participantii vor primi in pachetul de start energizante, bonul pentru paste, numarul de concurs si diploma de participare, produse promotionale, cana personalizata, iar cei care urca pe podium vor primi premii in bani. Inscrieri online pana la data de 7 octombrie, data pana la care trebuie achitata si taxa de inscriere de 50 lei. Cei care se inscriu in ziua concursului trebuie sa achite o taxa de 80 lei.

Cel mai norocos dintre participanti va pleca acasa cu o bicicleta Kross, oferita la tombola de sponsorul Bikes2Go. Un voucher de cazare la Hamak pt data de 10 octombrie pt 2 persoane va fi oferit prin tragere la sorti celor care se inscriu online (pana pe 7 octombrie inclusiv)

Va asteptam cu muzica si voie buna sambata, 11 octombrie, incepand cu ora 9.00 la bariera Bogonos, (dupa Manastirea Barnova), locul traditional de start in concursurile de MTB organizate de Clubul IasiBike.

Concursul este organizat de Clubul IasiBike in parteneriat cu CTE Turistor.

INFO

Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike

www.tdi.iasibike.ro

 Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: