O noua editie “Le Troc”, la Acaju/ 20 ianuarie

O noua editie "Le Troc", la Acaju/ 20 ianuarie afis iasiTrocul isi face din nou loc pe piata ieseana. Cafeneaua Acaju alaturi de Asociatia Mai Bine lanseaza o invitatie inedita pentru ziua de duminica, 20 de ianuarie. Astfel, intre orele 14.00 si 17.00, iesenii sunt asteptati pentru a face schimb de haine, bijuterii si alte lucruri frumoase in cadrul unei noi editii „Le Troc”.

„Puteti aduce de acasa obiecte pe care ati ajuns sa le considerati anoste, dar pe care altcineva le-ar putea aprecia la valoarea pe care au avut-o”, au punctat organizatorii.

Fiecare participant poate contribui cu maxim 10 – 12 obiecte, in functie de marimea lor. Nu este nevoie de inscrieri prealabile, oricine avand posibilitatea sa participe la manifestare.

Atat cafeneaua, cat si asociatia sunt cunoscute pentru evenimentele de tip „bazar”, ce urmaresc prelungirea duratei de viata a produselor si, uneori, sustin initiative caritabile.

sursa: www.ziaruldeiasi.ro; autor: Liliana Ginju

INFO

www.facebook.com/pages/Acaju

www.facebook.com/mai.bine

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: