O noua editie de cicloturism la ”gradina cu minuni a domnului Mihaita”

cicloturism prisacani

ProbikeAddiction anunta cu bucurie organizarea unei ture de cicloturism in familie, la Prisacani, spre gradina de legume a domnului Mihaita, aflata exact pe malul Prutului. Intalnirea va avea loc sambata, 20 august 2016, la ora 11, la Primaria Prisacani. Pentru cine doreste sa mearga pana la Prisacani pe bicicleta, se pleaca la ora 9:00, din parcarea Carrefour Felicia.

Aceasta este o tura anuala, aflata la cea de-a treia editie. In anii trecuti am aflat cu bucurie ca o casca de bicicleta e perfecta pentru pus legume si fructe proaspat culese, am gasit o floarea soarelui “ca o umbrela”, am aruncat cu pietricele in Prut si ne-am dat seama cat de aproape e o alta tara. Pornim din nou in aventura curiosi sa vedem ce putem descoperi de data aceasta!

De la Primarie veti pleca in grup spre gradina plina de minuni a domnului Mihaita. Hectare intregi de pamant cultivat cu legume delicioase, pe malul Prutului. Acolo veti vedea cum cresc legumele – Doamne ce minunatii s-au copt. Cum arata legumele, jocuri interesante, gradini si sere cat vezi cu ochii. In plus, cine doreste poate cumpara direct de la domnul Mihaita rosii, castraveti, morcovi, sfecla, varza, ardei… cate si mai cate.

Drumul dintre Primarie si gospodaria domnului Mihaita are aproximativ 3 kilometri, dintre care 2 kilometri sunt de parcurs pe sosea, pe un drum slab circulat si inca un kilometru pe drum pietruit, dar care nu presupune dificultati. Drumul este plat. Este recomandata tura de cicloturism pentru copiii de peste 5 ani, fara roti ajutatoare. De asemenea, fiind vorba despre o tura de cicloturism cu copiii, este incurajat pedalatul in familie, astfel incat cei mici sa fie insotiti de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta.

  • punct de intalnire Primaria Prisacani, ora 11.00 (localitatea se afla la jumatate de ora de Iasi, iesirea spre Tomesti – distanta Iasi-Prisacani fiind de 28 km)
  • Legenda tunurilor, minicurs de siguranta in trafic, tura de cicloturism, vizitarea gradinii si serelor cu minuni ale domnului Mihaita, jocuri si degustare de legume, culese chiar de noi, distractie – adica ingredientele perfecte ale unei sambete petrecute in natura!
  • recomandam copiilor peste 5 ani, care deja merg pe bicicleta fara roti ajutatoare
  • purtarea castii – obligatorie
  • fiind o tura de cicloturism in familie, copilul va fi insotit de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta

INSCRIERE

Pret: 30 lei/persoana. Formular de inscriere: goo.gl/forms/Te3JnoLKGOFOucWZ2. Descrierea completa a turei: http://bit.ly/2aNDRDo

INFO

ProBike Addiction

www.probikeaddiction.ro

www.facebook.com/Probikeaddiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: