O nouă ediție a evenimentului Balul de La Castel își deschide porțile pe 15 iunie

Macheta-Ziarul-de-iasipsb

O nouă ediție a celui mai așteptat eveniment filantropic al anului – Balul de La Castel – se pregătește să își deschidă porțile pe 15 iunie, de la ora 19.00, în sala Ballroom la Hotel Restaurant La Castel. Evenimentul este organizat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany în beneficiul copiilor pe care îi sprijină prin programele sale sociale de mai bine de 20 de ani.

Balul de La Castel se anunță a fi anul acesta un eveniment spectacol prin prezența electrizantă a artistului Horia Brenciu alături de HB Orchestra. Artistul a acceptat, prin participarea sa, să se alăture eforturilor fundației de a dărui o viață mai bună copiilor în dificultate.

Pentru al treilea an consecutiv, Irina Păcurariu și Pavel Bartoș vor fi gazdele evenimentului, promițând să-i poarte pe invitați într-o călătorie a generozității, eleganței și a bunei-dispoziții prin farmecul și profesionalismul care-i caracterizează în egală măsură.

Sub tematica METROPODISEEA, cea de-a V-a ediție a Balului de La Castel ia forma unei călătorii simbolice în 5 orașe fascinante ale lumii: Paris, Barcelona, Veneția, Las Vegas, Tokyo. Specificul acestora se va reflecta până în cele mai mici detalii, invitații având posibilitatea de a-și alege destinația spre care doresc să “călătorească” în seara de 15 iunie. Sunt așteptate la eveniment aproximativ 450 de persoane din Iași, regiunea Moldovei și chiar din București.

Compania Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din România, s-a alăturat în acest an evenimentului ca Partener Principal, printr-o investiție de 8000 de euro în sprijinul Programului de recuperare pentru copiii cu nevoi speciale derulat de Fundația Bethany.

Suntem onorați să sprijinim această inițativă cu tradiție și să putem ajuta numeroși copii aflați în dificultate. De altfel, modelul nostru de business se bazează pe reinvestirea întregului profit al companiei, pentru a contribui în mod susținut la activități cu impact social”, a declarat Adrian Peake, director general al Medicover România.

Evenimentul își propune în fiecare an să aducă ieșenii mai aproape de copiii pe care Fundația Bethany îi sprijină prin programele sale: programul integrat de terapie recuperatorie pentru copiii cu dizabilități în cadrul căruia 40 de copii cu afecțiuni motorii și neuro-motorii beneficiază de recuperare personalizată gratuită; programul de burse prin care 20 de tineri din mediul rural beneficiază de sprijin financiar și de sesiuni de dezvoltare personală; programul de sprijin psiho-social pentru tinerii cu tulburări de comportament, adicții și boli cronice pe care specialiștii Fundației Bethany îi ajută prin terapie și consiliere să depășească situațiile dificile.

În sprijinul cauzei, artiști de renume precum Leontin Păun, Eugen Mircea, Constantin Tofan, Victoria Ceban sau platforma de artă PAVOT au oferit lucrările lor pentru a putea fi licitate în cadrul evenimentului.

În anul 2015, 140 000 de lei au fost donați la Balul de La Castel pentru ca 40 de copii cu dizabilități neuro-motorii să beneficieze de ședințe de recuperare gratuite pe parcursul anului.

Parteneri principali: Medicover, Hotel Restaurant La Castel, Rodotex și agenția Încotro. Sponsori Diamond: Raiffeisen Bank, Gemini CAD Systems, Kosarom, Ford, Avisso, Limuzine de Epocă, Iconsult . Sponsori Gold: E.ON, Focality. Parteneri: Aeroportul Internațional Iași România, Avène, Andra Botez, City Boutique, Chotronette, Coca-Cola, Coeur de Nuit, Casa de Vinuri Cotnari, Coriolan, Complex Comercial Felicia, Cramele Recaș, Creative Bar Events, Cross Media Design, Cuptorul Moldovencei, Cutiuța cu Amintiri, Delaco, Deliciosul de Vaslui, Federația Română de Rugby, Alexandra Feraru Make-up Artist, Glam Art Hair by Mara Handrea, Oana Gociman, Green Spa, Ies Caffé, Alex Iacobescu Photography, Andrei Ignia, Klipa, Vasea Onel Marcu Videographer, Maison Chouchou, Moșia de la Tohani, PAVOT, Pixels in Love, Saria, Selgros, Simba Invest, Simon’s Photography, Tymbark, Tricorp, Univers Band, Valigeria, VECTOR, Vinclass, WintopIce.
Parteneri media: Magic FM, WINK Public Multimedia, Iași TV Life, România Liberă, Academia Cațavencu, Ziarul de Iași, Radio Iași, Zile și Nopți, TVR Iași, Happy Media, Absolut Media, Spot on TV, inoras.ro, CSRmedia.ro, iasifun.ro, iasi4u.ro

 

Pentru rezervări şi mai multe informaţii, puteți contacta organizatorii la sediul Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany – biroul zonal Iaşi, str. Varianta Uzinei nr. 1 sau la telefon/ fax 0232-278535, pe site-ul evenimentului www.baluldelacastel.bethany.ro. Persoana de contact:  Georgiana Vieru, Coordonator eveniment, e-mail: georgiana.vieru@bethany.ro , telefon: 0743 628 489.

INFO

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany

Str. Varianta Uzinei nr. 1

www.baluldelacastel.bethany.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: