”O noapte furtunoasa” – Teatrul ”Victor Ion Popa” din Barlad

afis_noapte-20-martie-2015

Ateneul Tătărași are deosebita plăcere să aducă în fața publicului ieșean o piesă de excepție din repertoriul teatrului „Victor Ion Popa” din Bârlad. Spectacolul „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale în regia lui Marcel Anghel va fi prezentat vineri, 20 martie 2015, de la ora 19.00, în sala mare de spectacole a Ateneului Tătărași.

DISTRIBUȚIE: Sorin GHIORGHE Alex SAVU, George SOBOLEVSCHI, Ramona PĂRPĂLIȚĂ, Cristian TODICĂ, Petronela ENE, Irina GRĂJDEANU

Regia: Marcel ANGHEL. Scenografia: Sandu MAFTEI

Mărturisesc! Dacă aş fi fost doar spectator, mi-aş fi dorit să (re)văd O noapte furtunoasă, de I.L.Caragiale! Şi asta nu numai pentru că e un spectacol imprevizibil, amuzant, dar, mai ales, pentru că întoarcerea la clasici e (cred că nu numai pentru mine) ca o oază de fericire şi de optimism!
Am ales O noapte furtunoasă dintr-un motiv simplu: aveam distribuţia necesară! Pe de altă parte, aş spune că în această piesă nu există roluri principale sau secundare (ca importanţă), fiecare actor având la îndemână un rol egal ca greutate cu al colegilor săi. Depinde de ei cum ştiu să-l pună în valoare! Eu cred că e suficient să mergi pe mâna autorului şi să faci rolurile să strălucească!
Ştim cu toţii că un spectacol trebuie să fie captivant de la început până la sfârşit, de aceea s-a lăsat textul curat, fără a fi încărcat absurd cu scene inventate, lipsite de motivare.
Avem speranţa că întoarcerea în lumea lui Caragiale va stârni, dacă nu râsete, măcar zâmbete şi aplauze şi va reuşi să vă aducă bucurie în suflet!”,  Marcel Anghel, regizor.

BILETE

Preț unic bilet: 15 lei. Rezervările se fac pe ateneutatarasi.ro și sunt valabile până la 18.30, în ziua spectacolului. Program casierie: luni-vineri, orele 13.00-16.00 si cu o ora inainte de inceperea spectacolului.

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

Web: www.ateneutatarasi.ro

FB: www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: