”O noapte furtunoasa” | Ateneul National din Iasi


Ateneul National din Iași vă invită la o noua reprezentaţie a spectacolului de teatru “O noapte furtunoasă”, în regia prof. Univ. Dr. Bogdan Ulmu.

  • joi, 11 martie 2021, ora 19.00 – Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”

Distribuţie: Erica Moldovan – Veta; Gheorghe Şfaițer – Jupan Dumitrache; Genovel Alexa – Nae Ipingescu; Cosmina Rusu – Zița; Daniel Onoae – Spiridon; Dragos Maftei – Rica Venturiano; Ionut Ginju – Ghiţă Ţircădău. Regie – Bogdan Ulmu. Asist Regie – Erica Moldovan. Scenografie – Erica Moldovan. Ilustraţie Muzicală – Gheorghe Şfaiţer.

„<> – un titlu foarte cunoscut, un text montat atât de des, dar care totuși reușește să surprindă și să umple sălile teatrelor. Dincolo de apanajul colorat și pestriț al personajelor, spectacolul <>, în regia Domnului Bogdan Ulmu surprinde cu dibăcie decrepitudinea mahalalelor bucureștene. Caragiale, în contextul teatral actual, se află la granița dintre <>. Inovația regizorală implică o bună cunoaștere și un studiu aprofundat a operei caragialene, dar mai ales o sclipire de geniu. Iar montarea regizorului Bogdan Ulmu abundă în inovații. Cât noroc că acest text a <> din nou pe mâinile domnului Bogdan Ulmu. Cu siguranță montarea sa, plină de surprize, va genera opinii <>”. (Erica Moldovan, actriță)

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 20 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul Național din Iasi 

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: