O luna de curs gratuit de Tango Argentinian pentru studentii din Iasi

tango-studenti

Scoala de Tango Argentinian, Atelierul de Tango ofera o lună de curs GRATUIT de tango argentinian pentru studentii , masteranzii, doctoranzii din Iasi de la toate universitatile! Vino să înveți  să dansezi unul din cele mai populare dansuri sociale: TANGO ARGENTINIAN! O dată ce stăpânești câteva principii de bază poți să dansezi apoi cu orice alt dansator de tango argentinian din lume!

INSCRIERE

Inscrierile se pot face toata luna februarie la fata locului, dar pentru o buna organizare, rugam sa trimiteti un email la contact@atelieruldetango.ro. Emailul trebuie sa contina numele, un numar de telefon, facultatea si universitatea. Programul include: 8 cursuri de Tango Argentinian, intrarea GRATUITA la Milongile saptamanale, intrarea GRATUITA la Practica Atelier din fiecare Duminica, interval orar 15:00-20:00.

Nu este necesară înscrierea cu partener! Se recomandă pantofi de schimb și care aluneca ușor pe parchet, pentru fete sandale cu talpă flexibilă și toc.

Locație: Iasi, Atelierul de Tango, Bld. Primaverii, nr.2, Cladirea IASITEX etaj 7, in intersectia Tesatura. Perioada: Luna martie  Datele: 2, 4, 9, 11, 16, 18, 23, 25; Luni 20:30 – 22:00. Miercuri 19:00 – 20:30. La intrare prezentati carnetul de student!

Aceasta initiativa continua dupa proiectul PARTENER EU, care a oferit tuturor cursatilor din tara cursuri gratuite de tango timp de un an universitar – 2013-2014. Anul acesta dezvoltam un alt proiect TANGO CAMP, care ofera studentilor o tabara de tango de 1 saptamana in iulie 2015.

INFO

Atelierul de Tango

Bld. Primaverii, nr.2, Cladirea IASITEX etaj 7, in intersectia Tesatura

Tel.: 0745212573 | 0755886417

E-mail: contact@atelieruldetango.ro

www.atelieruldetango.ro

www.facebook.com/ATELIERULDETANGO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: