O ieșeancă a câștigat titlul Mondial la frumusețe

o-ieseanca-a-castigat-titlul-mondial-la-frumusete-bianca-paduraru-iasi-miss-globe-2013-romania-fotoTanara de 21 de ani, Bianca Paduraru, din Iasi, a castigat luna aceasta, titlul de Miss Globe 2013, la finala internationala, intr-o competitie desfasurata in Albania, in care au participat 52 de concurente din toata lumea, din tari precum: Rusia, Canda, SUA, Columbia, Brazilia, Republica Dominicana, Anglia, Rep. Moldova, etc.

Steagul tarii a fost purtat cu mandrie de tanara ieseanca, timp de doua saptamani, in care a convins juriul cat de frumoasa este Romania, cum trebuie ea apreciata si iubita. La proba de talent Bianca a pregatit o coregrafie speciala, pe una din piese lui Gheorghe Zamfir, moment lucrat impreuna cu profesoara de balet a Colegiului de Arta „Octav Bancila” din Iasi, Cristina Todi.

Frumoasa ieseanca, promovata de prezentatorul tv Vlad Baba in cadrul emisiunii “Deschis la Distractie” de pe Antena 1 Iasi, a demonstrat ca poate sa fie o buna ambasadoare a Romaniei si a cucerit coroana la cea de-a 40-a editie a concursului international Miss Globe si odata cu ea sansa de a fi imaginea mai multor brand-uri importante atat din Romania cat si de peste hotare. Felicitari Bianca, Iasul este foarte mandru de tine si de realizarea ta!

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: