O ieșeancă a câștigat titlul Mondial la frumusețe

o-ieseanca-a-castigat-titlul-mondial-la-frumusete-bianca-paduraru-iasi-miss-globe-2013-romania-fotoTanara de 21 de ani, Bianca Paduraru, din Iasi, a castigat luna aceasta, titlul de Miss Globe 2013, la finala internationala, intr-o competitie desfasurata in Albania, in care au participat 52 de concurente din toata lumea, din tari precum: Rusia, Canda, SUA, Columbia, Brazilia, Republica Dominicana, Anglia, Rep. Moldova, etc.

Steagul tarii a fost purtat cu mandrie de tanara ieseanca, timp de doua saptamani, in care a convins juriul cat de frumoasa este Romania, cum trebuie ea apreciata si iubita. La proba de talent Bianca a pregatit o coregrafie speciala, pe una din piese lui Gheorghe Zamfir, moment lucrat impreuna cu profesoara de balet a Colegiului de Arta „Octav Bancila” din Iasi, Cristina Todi.

Frumoasa ieseanca, promovata de prezentatorul tv Vlad Baba in cadrul emisiunii “Deschis la Distractie” de pe Antena 1 Iasi, a demonstrat ca poate sa fie o buna ambasadoare a Romaniei si a cucerit coroana la cea de-a 40-a editie a concursului international Miss Globe si odata cu ea sansa de a fi imaginea mai multor brand-uri importante atat din Romania cat si de peste hotare. Felicitari Bianca, Iasul este foarte mandru de tine si de realizarea ta!

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: