O farmacie DONA din Iaşi deschisă non-stop de Sărbători

farmacia-dona

În perioada Sărbătorii Crăciunului și Anului Nou, DONA va facilita accesul pacienților la produse de primă necesitate și consiliere de specialitate, în cadrul farmaciei din Iaşi care funcționează cu program non-stop. Ieșenii care se vor confrunta cu probleme de sănătate, se pot adresa farmaciștilor DONA din Strada Vasile Lupu numărul 82A.

Ne apropiem de cea mai frumoasă perioadă din an: sărbătorile de iarnă. Sănătatea și starea de bine a pacienților DONA se află mereu pe primul plan pentru noi. Și în acest an, echipa noastră de farmaciști este la dispoziția lor, 24 din 24 de ore, cu un portofoliu diversificat de produse pentru afecțiunile de sezon, soluții personalizate și sfaturi utile astfel încât să petreacă sărbătorile cu bine, fără griji legate de sănătate. Cu această ocazie, dorim să urăm în mod anticipat tuturor ieşenilor Crăciun Fericit, pace în suflete, multă sănătate şi An Nou plin de speranţă! La mulţi ani!”, au declarat reprezentanţii Farmaciilor DONA.

Programul de funcționare al tuturor Farmaciilor DONA din Iaşi în perioada sărbătorilor de iarnă poate fi consultat AICI.

 

Sub marca „Farmacia DONA” funcţionează circa 300 de farmacii deţinute de 7 companii, iar aproximativ 2500 de farmacişti, profesionişti în domeniul sănătăţii și antreprenori români sunt devotați unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai înalt nivel de calitate.

INFO

Farmacia DONA

Str. Vasile Lupu numărul 82A

www.whiteimage.biz/dona

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: