O comunitate a femeilor de afaceri care promovează valorile etice

Fundaţia “Star of Hope” România și Asociația de Dezvoltare Antreprenorială și Leadership, cu sprijinul Primăriei Iași, Camerei de Comerț și Industrie Iași, organizează evenimentul ZIUA ANTREPRENORIATULUI FEMININ ȘI A IMPLICĂRII SOCIALE, marti 27 noiembrie 2018, în Sala Mare a Primăriei Iași, începând cu ora 10.00

Evenimentul readuce în atenția publică modele puternice de antreprenoriat feminin care sunt, în același timp, modele de implicare socială.

Aurora Vatamaniuc, președinte al Fundației Star of Hope Romania și co-organizator al evenimentului, a ținut să precizeze că ”mereu este nevoie de modele fiindcă în lipsa lor nu putem construi lucruri durabile. Prin relaţiile pe care Fundaţia Star of Hope Romania le are cu partenerii din străinătate, şi în special cu cei din Suedia, am intrat în legătură cu Şcoala Focus Business din Upsala. Această şcoală promovează în primul rând o educaţie financiară bazată pe valorile creştine şi stimulează antreprenoriatul în comunităţi pentru a ajuta în special pe cei care au o pregătire medie să poată visa să-şi dezvolte mici afaceri. Practic, două dintre reprezentantele antreprenoriatului feminin suedez vor fi prezente la eveniment. Este vorba despre Anne Margaret Lennartsson și Tina Thor (manager Magnus Thor AB).”

Deschiderea evenimentului va fi oficiată de către Mihai Chirica (Primarul Municipiului Iași) și Paul Butnariu (președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași).

Evenimentul face parte din campania DĂRUIEȘTE SPERANȚĂ, derulată de către Fundația Star of Hope Romania în perioada noiembrie – decembrie 2018, în beneficiul celor peste 250 de copii și tineri cu dizabilități din Centrele Star of Hope Romania. Mai multe detalii puteți afla sunând la nr. de tel 0741/714.556 sau scriind pe adresa office@starofhope.ro.

INFO

Fundația „Star of Hope”

Web: www.starofhope.ro

FB: www.facebook.com/starofhope

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: