O aventură caleidoscopică la Cros pentru școli 2020

În perioada 8 ianuarie – 29 februarie, îți poți înscrie proiectul la Cros pentru școli 2020.

Dacă ai o idee despre cum poți aduce schimbări în comunitatea ta privind educația, mediul, sănătatea sau inovația, intră pe pagina: http://crospentruscoli.ro/2020/inscriere-proiect/, iar în ediția 2020 a Crosului pentru școli o poți transforma în realitate.

Ce este Cros pentru școli

Este cel mai mare eveniment de fundraising prin alergare, atât pentru școlile din județ, cât și pentru comunitate. Creează contextul potrivit inițiativei, schimbării și îmbunătățirii orașului nostru. În cele 5 ediții, ieșenii au reușit să strângă, în contextul Cros pentru școli, 625.171 lei prin fundraising, pentru cele 114 de proiecte ce le-au stârnit pasiune și empatie. Astfel 4.186 de alergători au participat la îmbunătățirea mediului școlar, implicit la un Iași în care inițiativa crește.

De 5 ani, caleidoscopul din Cros pentru şcoli creează noi realităţi. Comunităţi, şcoli, grădiniţe, ONG-uri, companii, instituţii, alergători, proiecte, susţinători, galerii, voluntari, arbitri, antrenori, ambasadori, donatori se adună împreună şi creează un univers comun. Fiecare dintre ei sunt, prin rotaţie, participanţi, donatori, fundraiseri şi beneficiari ai lumii nou create de către mecanismul Crosului.

Pentru ediţia cu numărul 6 bifati  în calendar ziua de sâmbătă, 23 Mai 2020, zi care va fi una dintre acele imagini ale caleidoscopului pe care îţi doreşti să o păstrezi mereu. Aventură caleidoscopică abia începe! Fii parte din mişcarea de bine a comunităţii din Iaşi.

Află mai multe despre Cros pentru școli și înscrie-ți proiectul online, accesând linkul:
http://crospentruscoli.ro/2020/inscriere-proiect/. Dacă ai nevoie de mai multe detalii, o poți contacta pe Alexandra Ignat, e-mail: alexandra.ignat@fundatiacomunitaraiasi.ro sau Doris-Amalia Cojocariu e-mail: doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro.

INFO

crospentruscoli.ro/2020

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: