O aplicaţie românească reinventează publicitatea stradală

the-pole-o-aplicatie-romaneasca-reinventeaza-publicitatea-stradala-gadged-my-love-foto

(Lucian ROTARU)

Aplicaţia românească The Pole Society a primit săptămâna trecută un update important cu ajutorul căruia utilizatorii pot publica anunţuri pe mai multe panouri publicitare din Bucureşti şi, în curând, în mai multe oraşe din România şi străinătate.

The Pole oferă un pachet complet de promovare şi de căutare de evenimente. Dacă doreşti să vezi ce evenimente au loc în apropierea ta, exista funcţia de „Events near you” care te pune pe hartă şi îţi arată toate anunţurile disponibile. După ce ai găsit un eveniment la care doreşti să participi poţi pune o alarmă pentru a fi anunţat cu câteva ore înainte ca acesta să înceapă, poţi cumpăra bilete direct din aplicaţie, poţi primi indicaţii privind locul în care se desfăşoară acel evenimet sau îl poţi distribui pe site-urile de socializare. Aplicaţia este la început de drum şi, din acest motiv, e posibil să nu găseşti în acest moment un număr suficient de evenimente în multe din oraşele din România.

O altă funcţie importantă a aplicaţiei ţine de promovarea de evenimente. Dacă organizezi un eveniment, vrei să postezi un anunţ sau vrei să faci o glumă unui prieten, The Pole te ajută să-ţi faci cunoscut mesajul. Poţi adauga un afiş sau poţi să realizezi unul cu ajutorul unui pachet de instrumente din interiorul aplicaţiei. Aici apare acel element unic al serviciului care face legătura între telefonul tău mobil şi panourile publicitare din centrul oraşului. Dacă promovarea în interiorul aplicaţiei este gratuită, publicarea unui anunţ pe ecranele din oraş este contracost. Tarifile pentru această funcţie sunt disponibile în aplicaţie şi variază în funcţie de numărul de panouri selectate şi timpul de afişare. Momentan sunt disponibile 40 de ecrane digitale în Bucureşti pe care utilizatorii îşi pot publica mesajele, dar creatorii acestei aplicaţii au anunţat că serviciul va fi disponibil şi în marile oraşe din România.

„Aceasta este prima soluţie care îţi conectează telefonul mobil la un ecran de outdoor în timp real. Este uşor de folosit, personalizată pentru nevoile specifice ale consumatorului, flexibilă şi accesibilă. Suntem entuziasmaţi de potenţialul acestui instrument si aşteptăm cu interes reacţiile după testarea sa”, a declarat Bogdan Savonea, unul dintre acţionarii companiei care a lansat aplicaţia The Pole în colaborare cu Phoenix Media.

În acest moment aplicaţia poate fi instalată doar pe iPhone şi alte dispozitive cu iOS, dar o versiune pentru telefoanele cu Android va fi anunţată la începutul anului 2014.

Te aşteptăm şi pe pagina noastră de Facebook pentru discuţii şi alte materiale.

  • Sursă: www.ziaruldeiasi.ro. Articol publicat în ediția tipărită de miercuri, 4 decembrie 2013, nr. 286 (6811), pagina 7A.
ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: