„Nunta lui Figaro”, regia Tiberius Simu

Spectacolul „Nunta lui Figaro”, urcă pe scena Ateneului din Iași, în cadrul Festivalului Operelor Independente, ediția a II-a, duminică 20 mai, ora 19, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.

Supratema spectacolului „ Nunta lui Figaro” este reprezentata de conflictul intre imaginea sociala a personajelor si realitatea lor interioara, intr-o societate ce valorizeaza pozitia sociala a individului, in defavoarea continutului moral si afectiv al individului.

Aceasta contradictie creeaza o lupta permanenta intre exterior si interior si o tendinta de refugiere intr-o lume virtuala in care individul isi poate exprima frustrarile si angoasele, in mod violent, in domeniul imaginarului. Aceasta dedublare interioara este ilustrata scenic prin dublarea personajelor in momente cheie ale operei.

Scurtă descriere a trupei (echipa artistică şi realizatori – premii, montări, festivaluri etc.): Echipa artistica este formata din cadre didactice ale AMGD si studenti la Facultatea de Interpretare Muzicala, Canto ai AMGD. In ultimii ani, Academia de Muzica din Cluj a participat la numeroase festivaluri si concursuri. Realizatorii spectacolului sunt: Lect. Univ. Dr. Cristian Sandu – dirijor, Lect. Univ. Dr. Codruta Ghenceanu – maestru acompaniator si Asist. Univ. Drd. Tiberius Simu – regizor. Distributia este formata exclusiv din studenti.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la pretul de 10 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

Recital acustic Marius Bațu & Jul Baldovin la Ateneul din Iași

„Dăruiești? Primești!” #pentru AndreeaRodiana

Extrinsec – spectacol experimental pe scena Ateneului

Spectacolul de operă „Făt Frumos din lacrimă” @Ateneul din Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Smiley-Turneul National “Confesiune” ajunge si la Iasi

Clubul Cinefililor va invita la film: Le fabuleux destin d’Amélie Poulain (2001)

Transmisie Concert Jonas Kaufmann: ”Under the Stars”

Summertime madness @Time Out

Scrie un comentariu: