„Nunta lui Figaro”, regia Tiberius Simu

Spectacolul „Nunta lui Figaro”, urcă pe scena Ateneului din Iași, în cadrul Festivalului Operelor Independente, ediția a II-a, duminică 20 mai, ora 19, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.

Supratema spectacolului „ Nunta lui Figaro” este reprezentata de conflictul intre imaginea sociala a personajelor si realitatea lor interioara, intr-o societate ce valorizeaza pozitia sociala a individului, in defavoarea continutului moral si afectiv al individului.

Aceasta contradictie creeaza o lupta permanenta intre exterior si interior si o tendinta de refugiere intr-o lume virtuala in care individul isi poate exprima frustrarile si angoasele, in mod violent, in domeniul imaginarului. Aceasta dedublare interioara este ilustrata scenic prin dublarea personajelor in momente cheie ale operei.

Scurtă descriere a trupei (echipa artistică şi realizatori – premii, montări, festivaluri etc.): Echipa artistica este formata din cadre didactice ale AMGD si studenti la Facultatea de Interpretare Muzicala, Canto ai AMGD. In ultimii ani, Academia de Muzica din Cluj a participat la numeroase festivaluri si concursuri. Realizatorii spectacolului sunt: Lect. Univ. Dr. Cristian Sandu – dirijor, Lect. Univ. Dr. Codruta Ghenceanu – maestru acompaniator si Asist. Univ. Drd. Tiberius Simu – regizor. Distributia este formata exclusiv din studenti.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la pretul de 10 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

Vali Boghean Band live la Ateneul din Iasi

Trupa CT3 LIVE @Ateneul din Iasi

Concert de jazz – UNAGE Band la Ateneul din Iasi

Concert Corul Marii Uniri

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Lansare de carte: „O formă de viață necunoscută” de Andreea Răsuceanu

”Istorie la persoana I” – premiera la Teatrul Luceafarul

ACSINTE.100, expoziția itinerantă de fotografie, ajunge pentru trei zile în Iași

Expoziţia Mineralia, 15-18 noiembrie 2018. MINERALE DIN ROMANIA

Scrie un comentariu: