„Nunta in Toscana”, din 23 octombrie in cinematografe. Muzica ii apartine lui André Rieu

nunta_in_toscana_a6_a_side

Hitul olandez de box office al lui 2014, „Nuntă în Toscana”, are premiera în cinematografele noastre pe 23 octombrie, distribuit de Taylor Projects.  Momentele romantice abundă în film, precum frișca pe torturile de nuntă, imaginile de basm și muzica lui André Rieu te fac să visezi, iar perspectiva ca un cuplu de spectatori români chiar să ajungă în Toscana, cu un bilet la film, fac din această producție o premieră mult-așteptată.

Așadar, cu un singur bilet cumpărat la „Nuntă în Toscana”, pe parcursul primei luni de la premiera în cinematografe, un fericit cinefil va câștiga două nopți de cazare în stil toscan, într-un oraș din apropierea Florenței (Italia), cu mic dejun inclus și o ceremonie de nuntă simbolică sau o nuntă de… „bronz”, „argint” ori… „aur” (reînnoirea jurămintelor de nuntă).

Premiul se poate revendica până la finalul anului, iar deplasarea în Toscana se poate face la o dată aleasă de câștigător, până pe 31 decembrie 2016, cu excepția lunii august. Premiul secund, oferit tot prin tragere la sorți, constă într-un weekend pentru două persoane la Pensiunea „La Toscana Rustica” din Județul Gorj.

INSCRIERE

Participanţii vor trimite copia biletului la adresa organizatorului (SC Taylor  Pojects  SRL,  str.  Roşiorilor nr. 12., Oradea, judeţul Bihor, 410204) sau pe email, la: promotie@taylorprojects.ro, menţionând sloganul concursului: „Câştigă o nuntă în Toscana”. Participanţii vor înscrie pe copia biletului numele, adresa poştală, număr telefon şi adresa de e-mail.

„Nunta în Toscana” o are în centrul filmului pe Sanne și petrecerea de nuntă pe care o organizează. La aceasta nuntă, Sanne se întâlnește cu cavalerul de onoare, Jeroen, iar spectatorul crede că cei doi se vor căsători la rândul lor; totusi, Jeroen, cu toate că este frumos și bogat, nu crede în căsătorie. Așadar, cum e posibil ca Sanne, o romantică incurabilă, să se îndrăgostească de el?  Chiar și atunci când Jeroen se logodește, inexplicabil, cu cineva, iar Sanne se logodește – la rândul ei – cu un italian temperamental, spectatorul încă se așteaptă și își dorește ca Jeroen și Sanne să revină la sentimente mai. Scenaristul pune pe jar așteptarea publicului..

În filmul „Nuntă în Toscana” este vorba despre tineri și despre familiile şi prietenii lor, care se întâlnesc pentru o nuntă exclusivistă în frumosul peisaj al Toscanei însorite. Filmul este un cocktail de iubire, pierdere, umor, cu peisaje mirifice și muzică divină, compusă de André Rieu,  ce va mișca pe oricine. Odată văzut filmul, Toscana va intra în planurile viitoare de petrecere a vacanței cu persoana iubită. „Regele valsului”, cum este supranumit André Rieu, a compus – împreună cu violonistul Frank Steijns – trei piese noi pentru coloana sonoră a filmului olandez „Nuntă în Toscana”: este vorba despre „Tuscan Wedding Waltz”, „Volare con te” și „Bella Tarantella”.

André a declarat despre experiența lucrului la coloana sonoră și despre aceste noi piese: „Ideea unei ‚nunţi în Toscana’ a fost o sursă de inspirație pentru amândoi.  Ne-am putut răsfăţa într-un stil italian delicios, pe notele romanticului Vals toscan de nuntă (Tuscan Wedding Waltz) sau în exuberanta, radianta Tarantella…

Producția olandeză „Nuntă în Toscana” a surclasat la box office-ul olandez blockbustere hollywoodiene. În săptămâna premierei, „Nuntă în Toscana” a avut încasări mai mari decât „The Wolf of Wall Street“, în a doua săptămână a surclasat „American Hustler”, iar în a treia „Lego Movie”, conform boxofficenl.net. „Nuntă în Toscana” a mai fost distribuit cu succes în Ungaria și Coreea de Sud, România fiind a cincea țară în care este adus filmul.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: