Noutăți editoriale: “Străfurnica și prietenii săi”

Singurul manual de dicție din România, “Străfurnica și prietenii” a fost lansat ieri la Cercul Militar Național, Sala Bizantină, din strada Constantin Mile nr. 1, București.

La lansare au participat peste 100 de persoane și au vorbit despre primul manual de dicție fondatorul Școlii de Televiziune și reprezentantul Școlii de TV Junior, Vlad Ionescu, alături de Bogdan Ionescu, producător general și trainer. Eveniment prezentat de jurnalistul Mihai Crăciun, în prezența autoarei, Carmen Ivanov.

coperta-strafurnica-si-prietenii-sai-foto-2015“Străfurnica și prietenii săi” este o călătorie magică într-o lume plină de întâmplări hazlii și minunate care vor spori creativitatea și imaginația copiilor. Într-o lume în care adulții vorbesc din ce în ce mai greșit și cu un vocabular din ce în ce mai limitat, Carmen Ivanov are curajul și priceperea necesară pentru a pune laolaltă toată experiența sa adunată de-a lungul vremii în această carte pentru cei mici. Obiectivul declarat al cărții, o dicție bună, se adresează părinților care își doresc un viitor mai bun pentru copiii lor, un viitor lipsit de greșeli de comunicare sau de probleme de vorbire. Pe lângă 20 de povești uimitoare și pline de mister, singura carte de dicție de copii din România conține și peste 200 de exerciții de dicție care vor dezlega limbile micuților și îi vor ajuta să comunice mai clar, mai deschis și mai frumos.

Chiar dacă este o premieră pentru țara noastră, “Străfurnica și prietenii săi” poate fi ancora de care societatea noastră avea atât de mare nevoie în demersul timid, dar sigur către o lume mai bună, mai clară și cu o limbă română puternică.

Cel mai frumos moment din viața unui părinte este acela când copilul spune primul cuvânt și cel de-al doilea ar trebui să fie atunci când începe să vorbească corect.

(sursă dictie.ro)

COMANDĂ ACUM

PREȚ: 99 lei

Străfurnica și prietenii săi, Manual de dicție pentru copii

www.dictie.ro/magazin/carti/strafurnica-si-prietenii-sai-manual-de-dictie-pentru-copii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: