Noul single Iris – un featuring cu Puya

Astazi, trupa Iris a sustinut conferinta de presa prilejuita de concertul aniversar de 35 de ani ce va avea loc pe National Arena, pe 22 iunie. In cadrul evenimentului, a fost dezvaluit si numele viitorului single al trupei. Este vorba de piesa ”O lume doar a lor”, pentru care s-a colaborat cu Puya.

Iris si Puya - Ursus Evolution 2011

Iris si Puya au cintat impreuna, in cadrul turneului Ursus Evolution 2011, piesa lui Puya - American Dream

Aceasta colaborare nu este chiar atit de surprinzatoare, existind si un precedent. In cadrul turneului Ursus Evolution de anul trecut,  Iris si Puya au cintat impreuna piesa lui Puya –  ”American Dream”. Atunci, ca si acum, parerile fanilor au fost impartite, evoluind de la ”trupa iris,v-ati stricat la cap?” la ”mie imi place ff  mult”.

Astazi, dupa ce a fost facut anuntul,  reactiile fanilor trupei Iris pe Facebook sint la fel de diverse: “Felicitari! E superba piesa!“, spune un utilizator. Altii sunt nemultumiti: “Refuz sa cred asa ceva…presupun ca o sa il aduca si pe ala pe National Arena…“, “Daca creatura aia de Puya apare pe scena eu propun o forma de protest in timpul interpretarii acelei melodii!” spun altii.

Piesa a putut fi ascultata in premiera in cadrul conferintei de presa si va putea fi auzita si la radio in cel mai scurt timp.

Sursa: bestmusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie un comentariu: