Anna Lesko ft. Gilberto – Go Crazy (VIDEO)

Anna Lesko a lansat ieri (27 martie n.r) videoclipul rezultat din colaborarea cu Gilberto, “Go Crazy”. Piesa, o compozitie LLP si Adrian Cristescu, a fost produsa de Cat Music.

Anna Lesko-Go Crazy
Clipul a fost regizat de Alex Ceausu (Ador Media). Timp de trei zile, Anna Lesko si echipa de filmare au tras cadre la Bangkok. De asemenea, cantareata a filmat cinci zile in insulelele thailandeze, inclusiv in Phi Phi Island, locatia folosita in urma cu cativa ani pentru turnarea filmului “The Beach”, in care a jucat faimosul Leonardo DiCaprio.

A fost superb… Am filmat opt zile, iar volumul de munca a fost foarte mare. Am avut timp sa stau si la plaja, dar a fost si destul pentru munca. Am intilnit si tot felul de animalute, dintre care maimutele erau cele mai simpatice, a declarat cintareata la “Acces Direct”.

Cadrele in care apare Gilberto au fost trase intr-un club din Bucuresti, in compania unor dansatoare cu alura de tailandeze. “Sunt fericita pentru aventura tailandeza. A fost ceva ce traiesti o data in viata si sunt sigura ca acest lucru se va vedea in produsul final. A meritat cu varf si indesat sa ”go crazy” in Thailanda“, a mai spus Anna Lesko.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: