NOU / Tomorrow – The Cranberries (VIDEO)

The Cranberries a lansat un nou videoclip.  Acesta a fost realizat pentru ”Tomorrow”, cel de-al doilea single extras de pe viitorul material discografic,  ”Roses”.  Clipul, regizat de Colin Mclvor, a fost filmat in Dublin, luna trecuta.

Albumul ”Roses” este cel de-al saselea album de studio al trupei si primul lansat dupa o pauza de 10 ani. Va fi lansat pe 27 februarie 2012, de catre Downtown Records/Cooking Vinyl in  Statele Unite si Cooking Vinyl in celelalte tari.  A  fost produs de Stephen Street, care a readus prospetimea si originalitatea de pe primele doua albume, ”Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?” (1993) si ”No Need To Argue” (1994) fiind inregistrat anul trecut in luna mai, la Toronto si Londra.

the-cranberries-roses

Dupa o pauza lunga ( prea lunga) The Cranberries lanseaza, pe 27 februarie 2012, albumul ''Roses''

Cunoscind foarte bine trupa, Stephen a avut o contributie importanta la inregistrari’‘ a spus solista trupei,  O’Riordan, care locuieste impreuna cu familia sa in nordul statului Ontario, intr-o zona rurala. ”M-a invatat sa ma relaxez, sa las lucrurile sa vina de la sine. Cind stai prea mult pe scena sau in turnee,  incepi sa crezi ca  trebuie sa simti tot timpul acea energie din spectacol. El m-a calmat , m-a dus intr-un loc in care nu trebuia decit sa cint…  nu sa fac spectacol , ceea ce m-a ajutat foarte mult”.

The Cranberries –  “Roses”

1. Conduct
2. Tomorrow
3. Fire&Soul
4. Raining In My Heart
5. Losing My Mind
6. Schizophrenic Playboys
7. Waiting In Walthamstow
8. Show Me The Way (click pe titlul piesei,  pentru a o descarca gratuit)
9. “Astral Projections”
10. So Good
11. Roses

In 2003, The Cranberries a anuntat ca se destrama, dar trupa s-a reunit sase ani mai tirziu,  pentru un concert acustic. ”In minutul in care am inceput sa cintam am simtit ca nu ne vom opri niciodata. Este ca si cum te-ai incalta cu perechea perfecta de pantofi.”  a declarat solista grupului,  Dolores O’Riordan. In 2010, The Cranberries a inceput turneul de reuniune, ce a inclus concerte in Europa, America si primul spectacol sustinut de trupa in China.

In 2012 , incepind cu luna iunie, trupa vine in Europa:  Londra (18 iunie), Paris (20 iunie), Bratislava (24 iunie), Varsovia (26 iunie), Berlin (25 iunie), Barcelona (9 iulie), Madrid (10 iulie). Poate ajung si in Romania ….

Detalii despre album  AICI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie un comentariu: