NOU / These Days – Foo Fighters (VIDEO)

Videoclipul  a fost filmat in timpul turneului pe care formatia l-a sustinut recent in Australia si Noua Zeelanda si surprinde viata formatiei in turneu, continind  imagini din camerele de hotel, de pe avion dar si din concerte.

These days - Foo Fighters

These Days este cel de-al treilea single extras de pe super-albumul Wasting Light, aparut pe rafturile magazinelor in aprilie anul trecut. Recent rockerii americani au anuntat ca anul acesta intentioneaza sa scoata pe piata un nou material de studio. Pe blogul sau Dave Grohl, solistul formatiei, a declarat:

Inca nu am terminat, mai sunt atitea concerte de sustinut, multe piese de scris, o gramada de albume de inregistrat in anii ce urmeaza. Sincer, daca imi spuneai acum 17 ani ca in 2012 vom inregistra cel de-al optulea album de studio…n-as fi crezut.

Foo Fighters vor cinta la ceremonia de anul acesta a Premiilor Grammy, ce va avea loc pe 12 februarie 2012, la Los Angeles.  Daca totul merge bine vor urca pe scena si pentru a ridica unul sau mai multe premii, deoarece au sase nominalizari la editia din acest an.

Sursa: infomusic.ro

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: