NOU / Sunrise Inc – Mysterious Girl (VIDEO)

Trupa Sunrise Inc a lansat videoclipul noului sau single, “Mysterious Girl”. Noul clip Sunrise Inc. completeaza perfect single-ul si spune povestea celor trei care pleaca in cautarea dragostei, iar finalul este unul cu adevarat neasteptat.

Mysterious Girl - Sunrise Inc

Filmarile au avut loc regiunea Almeria din Spania (desertul Tabernas, Cabo de Gata, Malaga), anunta bravonet.ro. Trupa a avut ocazia sa filmeze exact in regiunea in care au fost realizate pelicule celebre (“The good,The Bad and The Ugly”, “Lawrence of Arabia”, “Indiana Jones – The Last Crusade”) si clipuri ale unor artisti la fel de celebri: Sting, Depeche Mode, Kyle Minogue.

Filmarile au durat patru zile, a fost destul de obositor, insa rezultatul este cel asteptat, a iesit asa cum ne-am dorit noi.”, au declarat cei trei baieti de la Sunrise Inc. Regia clipului este semnata de Florin Botea, cel cu care au colaborat in toamna anului trecut si la videoclipul “Nina“.

Frumoasa domnisoara din videoclip se numeste Larisa Costea, aceeasi fata care a interpretat-o pe Nina in ultimul lor clip.

INFO

facebook.com/SunriseIncOfficial

iTunes download:  mysterious-girl-sunrise-inc

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: