Les Elephants Bizarres – Wish (You Were Here) (VIDEO)

Les Elephants Bizarres ofera de Martisor atat elefanelor cat si elefanilor, al patrulea videoclip numit “Wish(You were here)”!

Les Elephants Bizarres 640
Melodia “Wish (You Were Here)” a fost eliberata pe undele radio la sfarsitul lui februarie si este insotita si de o reprezentare video care incanta turma de elefanti incepand cu 1 martie. Piesa este inclusa pe coloana sonora a filmului romanesc: Kiddo, in regia lui Millo Simulov, care a regizat si clipul turmei bizare.

Albumul ce va fi lansat in aceasta primavara este produs de Bogdan Popoiag si printre piesele ce vor fi incluse pe noul material discografic se numara ”Wish” si “Smile”, melodie care se bucura deja de un videoclip care a luat prin surprindere publicul.

INFO

Les Elephants Bizarres inseamna Stefan Matei (voce), Proka (voce chitara), Hasan Nabulsi (bas), Claudiu Stirbei (tobe) si Nae (sintetizatoare). Cei cinci membri ai formatiei s-au lansat in 2007 reusind sa acapareze cele mai mari orase din tara. Au luat parte la cele mai vizionate emisiuni televizate muzicale si de divertisment.

Pana acum, tarimul muzical indie-rock si sunetele funk ale Les Elephants Bizzares i-au adus pe aceeasi scena cu Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini si Kasabian.

Hello says the devil”, “Have no fear”, “Mushroom girl”, “The Boys” si “Smile” au urcat in primele locuri in clasamentele radiourilor nationale si s-au difuzat intens timp de mai multe saptamani.

DETALII

Site-ul oficial

Facebook

Twitter

Last.fm

YouTube

Sursa:bestmusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Noaptea Europeană a Muzeelor 2021 la MNLR Iași

Prêt-à-lutter la Art+Design și Borderline Art Space

Amfiteatrul Palas deschide stagiunea spectacolelor în aer liber

Cali in concert extraordinar la Iasi

Scrie un comentariu: