NOU / Keo – Take It Easy feat. Dru (VIDEO)

Keo a lansat noul single direct cu un videoclip fresh si cu o atitudine diferita! Piesa “Take It Easy” este o colaborare cu Dru, un artist canadian de succes, care a venit special pentru filmari din Canada. Co-producatorul acestui single este Rob Wells. Pentru cei care nu il cunosc, el e responsabil pentru hiturile lui Justin Bieber insa in palmaresul lui intra si Selena Gomez, Mika, Adam Lambert, Backstreet Boys si multi altii.

Dru alaturi de Keo

Piesa "Take It Easy” este un featuring cu Dru, un artist canadian de succes, care a venit special pentru filmari din Canada.

In clip, alaturi de KEO si Dru, mai apar Skizzo Skillz, 3 dansatori foarte talentati si 3 fete frumoase printre care Madalina Pamfile si Agnes Matoko. Filmarile au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea si au durat 24 de ore! Regizorul care i-a tinut pe Keo, pe Dru si pe ceilalti protagonisti la temperaturi ce coborau mult sub zero grade a fost Alex Ceausu.

Dru este un cantaret, compozitor si dansator care a crescut in Toronto si a inceput sa devina cunoscut prin 1993. Fiind influentat de Jay-Z si Stevie Wonder, Dru a ajuns unde si-a dorit, primind numeroase premii si nominalizari la Juno Award si MuchMusic Video Award si castigand faima si o multime de singleuri in topurile din New York, Canada si UK.

Sursa: bestmusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie un comentariu: