Inna – Endless (VIDEO)

Inna a lansat videoclipul care ilustreaza piesa “Endless”, cel mai nou extras pe single de pe albumul “I Am The Club Rocker”. Regia acestui videoclip este semnata de Alex Herron, cu care Inna a filmat si videoclipurile “Club Rocker”, “Sun Is Up” si “Un Momento”. Herron are in palmares colaborari cu artisti ca Taio Cruz, Tinie Tempah, Kesha, Tim Berg, Afrojack

Inna - Endless

25 noiembrie este ”Ziua Internationala a luptei impotriva violentei domestice”, prilej cu care Inna a ales sa lanseze si campania sociala “Bring The Sun In My Life”, prin  care isi propune sa le fie aproape tuturor femeilor care se confrunta cu aceasta problema.

Sunt prea multe femei in jurul nostru care sufera in fiecare zi si pentru care viata nu mai are speranta. Femeile care sunt victimele violentei domestice trebuie sa stie ca nu sunt singure si ca prin campania Bring The Sun In My Life, atit eu, cit si alte persoane implicate le vom ajuta cu solutii pentru problemele lor, le vom raspunde la intrebari si vom gasi impreuna puterea de a inceae o noua zi“, scrie Inna pe site-ul oficial.

Innei i s-au alaturat in campanie 13 femei din domenii diferite, precum: Amalia Nastase, actrita Medeea Marinescu, Kristina Dragomir, designerul Mihaela Glavan, actrita Ioana Blaj si altele.

Inna – Endless (Official Video)

INNA – Endless
Music & lyrics: Radu Bolfea, Marcel Botezan, Sebastian Barac
Video Director: Alex Herron
DOP: John Perez
Producer: Rollin Film

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Program Cinema Ateneu: 23-29 aprilie 2018

O nouă competiție sportivă în Nord. Au început înscrierile la Crosul Nordului Teioasa Trail

Ilustratori in vitrina

De ziua lor, bibliotecarii se vor transforma în „Cărți vii”

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: