NOU – Holograf feat. Angela Gheorghiu – Nu mai e timp!(VIDEO)

“Nu mai e timp” este numele celui mai nou single semnat Holograf, pentru care trupa a avut ocazia sa realizeze un duet, pe care baietii si l-au dorit foarte mult, cu celebra soprana Angela Gheorghiu. ”Piesa o aveam imprimata de acum doi ani, iar Angela a ascultat-o din intamplare in masina lui Edi Petrosel si i-a placut inca de prima oara. Desi am incercat sa ii aratam si alte piese, ea a insistat sa ramana aceasta“, a marturisit Dan Bittman.

holograf-angela-gheorghiu

Angela Gheorghiu va cinta alaturi de Holograf la concertul de pe 24 februarie de la Sala Palatului

Piesa a fost lansata cu doua saptamani in urma, bucurandu-se in foarte scurt timp de aprecieri pozitive din partea publicului si a posturilor radio de specialitate. Mai mult decat atat, pentru noua piesa s-a filmat si un videoclip in doua dintre studiourile MediaPro Pictures din Buftea. Noul clip se bazeaza pe ideea ca, in lumea agitata in care traim, oamenii au nu mai au timp sa iubeasca, sa zambeasca sau chiar sa-si vorbeasca unii altora.

Holograf feat Angela Gheorghiu – Nu mai e timp (official video HD)

Odata cu lansarea videoclipului “Nu mai e timp”, Holograf vine si cu cel mai nou material discografic al trupei, numit “Love Affair”. Albumul ce contine piese cum sunt: “Roua diminetii”, “Cand pierzi pe cineva”, “Intoarce-te acasa”, “Cat de departe” si multe altele, se va lansa oficial in concertul Holograf de pe 24 februarie la Sala Polivalenta. Concertul va beneficia de participarea extraordinara a sopranei Angela Gheorghiu!

Sursa: BestMusic

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: