Giulia – Vorbe Goale (VIDEO)

Giulia a lansat acum cateva ore, pe canalul sau oficial de Youtube, videoclipul piesei “Vorbe Goale”.

Giulia - Vorbe goale

Clipul, produs de Gala Records, ilustreaza varianta lenta a piesei, ce a beneficiat de o reactie foarte buna din partea publicului la momentul aparitiei, si a fost filmat in ultima luna de sarcina a cantaretei. De productia acestei variante a piesei s-a ocupat Gabriel Huiban si echipa lui, colaborarea dintre el si cantareata fiind una de lunga durata.

Piesa “Vorbe Goale” a fost lansata la finalul anului trecut si marcheaza relansarea carierei solo a Giuliei. Single-ul original a strans peste 50.000 de click-uri pe YouTube in 24h de la lansare, iar piesa a intrat in clasamentele muzicale de specialitate atat din Romania cat si de peste hotare.

INFO

Giulia Anghelescu (n. 7 noiembrie 1984 la Galati) a  facut parte din trupa Candy si a fost solista formatiei DJ Project. Giulia a pasit prima oara pe scena la 6 ani, la spectacolul-emisiune pentru copii Tip Top Minitop. In acea vreme, prezentator era regretatul Ioan Luchian Mihalea. Tot in 1995, Giulia si-a lansat prima caseta cu melodii compuse de Adrian Ordean si Mihai Ochiu. In ’96, a facut parte dintr-un trio feminin, iar in 1998, cand clubul Giulia si-a inchis portile, a devenit prezentatoarea unei emisiuni TV dedicata adolescentilor.

In acelasi an, au urmat alte succese: a castigat preselectia pentru Scoala Vedetelor si si-a infiintat un alt trio, din care facea parte Monica Andrei, viitoare componenta a trupei Candy si Andreea Antonescu de la fostul Andre. Din pacate, formula nu a fost menita sa reziste, foarte curand, fetele s-au despartit. In martie, 2000, Giulia s-a gandit sa-si viziteze un prieten din copilarie: Laurentiu Duta. Initial, Giulia isi dorea un material solo, dar Laurentiu i-a propus altceva: un nou trio, asa a ajuns Giulia la Candy. Incepand din anul 2002, Giulia se muta in Bucuresti si absolva Colegiul “Gheorghe Lazar”. Ulterior, s-a inscris la cursurile Facultatii de Sociologie – Psihologie din cadrul Universitatii “Spiru Haret”.

In anul 2004 Giulia renunta la trupa Candy optand pentru o cariera solo. Imediat lanseaza si primul album solo intitulat “Giulia”, de ziua ei, pe 7 noiembrie 2004. In octombrie 2004, Giulia devine co-prezentatoare la emisiunea “Cool-Mea Distractiei”, la TVR2, ulterior fiind unic prezentator al emisiunii “Kiss Adventure” de la Prima TV. Giulia, alaturi de Andu Campu, a prezentat emisunea “Kiss my way”, de la Kiss FM. Cel de al 2-lea album a fost lansat in vara lui 2006 si s-a numit “Fluturi”. Giulia a colaborat cu trupa DJ Project la piesa “Prima Noapte”, dar si cu Marius Nedelcu (Ex Akcent) la piesa “Rain”.A lansat in vara lui 2008 al 3-lea album solo intitulat “Primul pas”. A participat la showul tv “Dansez pentru tine” unde s-a clasat pe primul loc. (Wikipedia)

Albume
Candy (2000)
O Seară Perfectă (2001)
De Vis (2002)
Best Of Candy (2003)
Poveste (2003)

Albume solo
Giulia (2004)
Fluturi (2006)
Primul Pas (2008)

Facebook: facebook.com/GiuliaAnghelescu

Twitter: twitter.com/mygiulia

Sursa: bestmusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: