NOU/ Ellie White – Sete de noi (VIDEO)

Ellie White a lansat, pe canalul oficial de YouTube al casei de discuri Roton, videoclipul piesei ”Sete de noi”. Videoclipul este regizat de Alex Ceausu. Filmarile s-au desfasurat in cinci locatii, pe parcursul a 20 de ore, timp in care s-au schimbat 30 de costume in valoare de 20.000 de euro.

Ellie White - Sete de noi

Videoclipul ''Sete de noi'' este cel mai recent hit-single al fostei soliste DJ Project!

Videoclipul il are ca protagonist pe Geoge Pistereanu, cunoscut datorita rolurilor din productiile “Eu cand vreau sa fluier, fluier” si “Loverboy”. Pentru actor, “Sete de noi” este primul clip muzical in care apare si s-a aratat incantat de propunerea primita din partea lui Ellie White.

In videoclip, Ellie White impreuna cu actrita principala, Madalina Anea, impart o relatie cu acelasi barbat, George Pistereanu. Cantareata Elena joaca un personaj mai linistit in timp ce Madalina este partea rebela.

A fost o nebunie la filmari. Am schimbat locatii, am alergat dintr-o parte intr-alta a orasului, totul contra cronometru. Am facut insa o treaba foarte buna, iar fanii mei vor fi surprinsi. Ma bucur ca George a acceptat invitatia de a juca in clipul meu. L-am admirat in rolurile lui, iar dupa ce l-am cunoscut pot sa spun ca este un actor sarmant, foarte talentat, cu mare potential. Am chiar invatat cate ceva de la el cu prilejul filmarilor“, a declarat Ellie White la momentul filmarilor, potrivit Ziarul Ring.

Sursa: bestmusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: