Dya – Don’t Know (VIDEO)

Ieseanca Dya (Diana Prepelita), eleva la Colegiul National ”Octav Bancila” a lansat videoclipul single-ului “Don’t Know”, care se aude pe toate posturile comerciale de radio.

diana prepelita - Dya

Diana Prepelita studiaza in prezent la Colegiul National de Arta "Octav Bancila", sectia muzica (chitara clasica si pian).

Actiunea videoclipului se petrece intr-un cadrul ludic, care scoata in evidenta trecerea de la copilarie la adolescenta. Pentru clipul “Don’t Know”, Dya si-a schimbat radical look-ul. De unde inainte era o copila blonduta, acum este o adolescenta roscata, sexy si atragatoare. De asemenea, si hainele au fost alese cu grija, tocmai pentru a se potrivi perfect cu ideea generala a clipului: haine foarte tineresti, haioase si potrivite pentru o tanara care abia acum paseste in lumea adolescentei. Regizat de catre Spike, videoclipul a fost filmat in studiourile de la Buftea, iar ideea acestuia se bazeaza pe inocenta adolescentina.


Videoclip Diana Prepelita (Dya) – Don’t Know in sectiunea videclipuri pe Bestmusic.ro

Diana este o prezenta mai veche pe scena muzicala de la noi. A scos doua single-uri care s-au bucurat de succes – “Stay” si “Snow Story” – si a reprezentat Romania la Eurovision Junior 2006, unde a ocupat locul 6.

Diana Prepelita studiaza in prezent la Colegiul National de Arta “Octav Bancila”, sectia muzica (chitara clasica si pian). Printre premiile castigate de Dya pana acum se numara Trofeul ”Ti Amo” 2006 si Premiul I la Festivalul ”Mamaia Copiilor” 2006.

Sursa: www.bestmusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Live Music Experience | Arcu House of Beer

Wonders of Women | Little Texas

Dragobete Art. Ro 2021

Atelierul Artistului | Palas Iasi

Scrie un comentariu: