NOU / Dream On – Noel Gallagher (VIDEO)

Videoclipul pentru piesa ”Dream On” de pe ”Noel Gallagher’s High Flying Birds”  – albumul de debut in cariera solo al lui Noel Gallagher,  a fost lansat ieri. In clip, artistul britanic arbitreaza un meci intre o luptatoare dura si nemiloasa si un luptator care are ghinionul sa-i fie adversar in ring. Atit Noel cit si regizorul videoclipului, Mike Bruce au declarat ca este cel mai bun videoclip facut pina acum si ca filmarile au fost foarte distractive.

Noel Gallacher - Dream On

Noul single ”Dream On” urmeaza sa fie lansat pe data de 12 martie 2012 ( 11 martie, pentru download).  B-side-ul va fi ”Shoot A Hole Into The Sun”, prima piesa extrasa  dintr-o sesiune de inregistrari realizata alaturi de Amorphous Androgynous.

Albumul ”Noel Gallagher’s High Flying Birds”, lansat in toamna anului trecut, s-a vandut deja in peste 500.000 de exemplare, clasandu-se pe locul al doilea in topul celor mai vandute album rock in 2011, realizat de The Official Charts Company. Cu toate ca se bucura de succes in cariera solo, Noel Gallagher a declarat la finele anului trecut ca nu va mai face parte din mainstream-ul industriei muzicale, iar zilele in care vindea milioane de album s-au terminat. Intr-un interviu pentru Daily Record, Gallagher a marturisit ca nu crede ca se va mai repeta in cariera sa nebunia din perioada Oasis.

Incepind de luni, Noel se va afla intr-un turneu  in 14 orase din Marea Britanie si Irlanda .  Primul concert va avea loc , pe 13 februarie, la Manchester, pe Men Arena iar organizatorii au anuntat ca biletele au fost vindute in totalitate. In plus, Noel este nominalizat la Premiile Brit Awards de anul acesta, la categoria Cel Mai Bun Artist si va va primi trofeul Godlike Genius  la gala NME Awards, care se va desfasura pe 29 februarie, la O2 Arena din Londra, informeaza site-ul oficial al evenimentului.

As vrea sa multumesc NME pentru acest minunat premiu. Am visat la momentul acesta de cand aveam 43 de ani. Acum accept ca sunt un geniu, ca si Dumnezeu“, a spus artistul in varsta de 44 de ani. Printre artistii care au mai primit acest premiu in anii precedenti se numara Dave Grohl, The Clash, Paul Weller, The Cure, Manic Street Preachers, New Order si Joy Division.

Noel Gallagher a devenit celebru alaturi de fratele sau, Liam, cu care a cantat in trupa Oasis. Dupa ce s-au certat si trupa Oasis s-a destramat, Noel a inregistrat primul sau album solo, intitulat “Noel Gallagher’s High Flying Birds”, iar Liam Gallagher si ceilalti membri din Oasis au format o noua formatie, denumita Beady Eye.

Oasis s-a format in Manchester, Marea Britanie, in 1991, sub numele initial The Rain. Trupa a cunoscut succesul dupa lansarea albumului “Definitely Maybe”, in 1994, in plina era a muzicii pop britanice. Trupa Oasis a vandut peste 60 de milioane de albume in toata lumea, a avut opt piese pe primul loc in topurile din Marea Britanie si a castigat 15 premii NME, cinci BRIT Awards, noua Q Awards si patru MTV Europe Music Awards.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: