Norzeatic si Khidja [live] la Baia Turceasca

* sambata 22 octombrie, 21.00 * Baia Turceasca

Warm-up: Andru & Alex
After-party: Beat Poetry Crew

Bilete: pot fi achizitionate in avans la pretul de 15 lei (in numar limitat), de la Club Brain si magazinul U-man din Iulius Mall, iar in seara concertului, de la Baia Turceasca, la pretul de 20 lei.

Norzeatic si Khidja este jonctiunea fructuoasa dintre trei artisti de mare angajament stilistic – MC-ul liric Norzeatic si duo-ul Rusu si Flore. Despre albumul lor “Aici Acum”, aparut in 2010, s-a vorbit si se vorbeste in continuare, fiind un proiect amplu si asteptat.

Norzeatic si Khidja e un proiect aparut cu aproape zece ani in urma, pana de curand cunoscut drept Khidja Clouds Society. Rusu si Flore (duo-ul Khidja) se ocupa de productie, scratches si cuts, iar Norzeatic (ex-Vexxatu’ Vexx sau MC ’geamite Galigan) semneaza lirica si controleaza microfonul.
Un proiect hip-hop cu influente jazz, funk, electro avand in prin plan pe Vexxatu’ Vexx sigur nu poate da gres.
Soundul e complex, pasajele versificate se alterneaza cu cele instrumentale, cei trei membri depasindu-si atributiile de MC respectiv produceri, folosind instrumente electronice si efecte. Sfera muzicala e extinsa si prin participarea unor jazzmeni de marca: Electric Brother si saxofonistul Iordache.

Evenimentul este organizat de Brain Events, in parteneriat cu Asociatia Compania FaPt – Fabrica de Arta si Productie Teatrala, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi, si face parte dintr-un program ce are ca obiective: sustinerea formelor alternative si experimentale de teatru si arta contemporana; extinderea ideii de arta urbana, prin exploatarea spatiilor neconventionale; formarea unui public spectator-vizitator, precum si dezvoltarea unei dinamici artistice, axata pe schimburi si fluxuri culturale.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Comedia ”Sot de vanzare”, la Teatrul Luceafarul

”Coaste din viața lui Adam” la Teatrul Luceafarul

Caravana Zilele Filmului Românesc se pune în mișcare

Organizația Medici fără Frontiere caută români pentru misiuni de salvare

Scrie un comentariu: