NOK!NOK! / FITPTI 2018

Blănuri, vin, puf și mătase. Degradarea nu ține cont de clasă. O scriitoare își pierde subit soțul în timp ce amesteca salata pentru cină. În zilele care urmează analizează fiecare gest, senzație, gând, mișcare, figură, superstiție.

Când deschizi ușa te gândești că în spatele ei e vestea proastă? Cum ridici de la spital punga de gunoi în care sunt hainele în care era îmbrăcat? Ce faci cu banii pe care îi avea în portmoneu? Cu ceasul lui?
Nimic.

Nicoleta Lefter și Flavia Giurgiu au creat un performance în care își pun la bătaie istoriile personale legate de sfârșit – al unei etape de viață, al unui om apropiat, sfârșitul unei povești de iubire. Combinate cu povestea scriitoarei, muzică contemporană și video live, acestea produc un efect de auto reflecție vizavi de raportarea oricărui dintre noi la Final.

10 octombrie, Ora 19:00, Borderline Art Space
Programul de Arte Performative de la MNAC București
NOK!NOK!
Adaptare liberă a cărții ”Anul gândirii magice” de Joan Didion.

Nicoleta Lefter (dramaturgie, regie), Flavia Giurgiu (performer), Ioana Bodale (artist video), Alex Raptis (compoziție muzicală). Programul de Arte Performative de la MNAC este coordonat de Ioana Păun.

55 min, 18+

BILETE

Preț bilet – 30 lei (cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri – 12 lei)

INFO

Bordeline Art Space

Str. Belvedere 18, Iasi

www.borderlinespace.com

www.facebook.com/BorderlineArtSpace

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: