Noi locuri de munca dedicate personalului medical din Iasi

Primavara aceasta, evenimentul Cariere in Alb va avea loc in Iasi, pe 5 aprilie, la Teatrul Luceafarul, intre orele 10:00 – 16:00 (Str. Grigore Ureche, nr. 5). Intrarea se face prin parcarea Hotelului Ramada, langa Palas Mall.

Careers in White International anunta calendarul pentru a zecea editie a evenimentului dedicat exclusiv cadrelor medicale. Targul va avea loc in 8 tari europene, incepand cu 1 martie.  Careers in White International organizeaza evenimente in Romania, din anul 2008, sub denumirea de Cariere in Alb. Editia a zecea va aduce angajatori noi, cu focus sporit pe recrutarea de medici rezidenti si specialisti, asistenti, stomatologi si kinetoterapeuti, iar in rol secundar sunt vizati studenti, farmacisti, cercetatori, moase si alte categorii conexe.

Evenimentul din Iasi este deschis tuturor candidatilor din domeniul medical, indiferent de specialitate si experienta. Intrarea este libera. Candidatii sunt sfatuiti sa aiba la ei un CV actualizat, iar angajatorii ii asteapta cu o serie de raspunsuri la intrebari legate de sisteme medicale internationale.

Spitale si clinici private impreuna cu recrutori internationali se alatura targului de joburi pentru a fi mai aproape de candidatii din domeniul medical in procesul de angajare. Ofertele sunt valabile pentru tari precum Germania, UK, Irlanda, Franta, Belgia, Olanda, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria si Orientul Mijlociu. In cadrul targului pot aplica toate specializarile medicale.

Targul de joburi medicale va avea loc si in Croatia, Slovacia, Ungaria, Portugalia, Spania, Bulgaria si Grecia. Sezonul va culmina cu editia online a targului, la Careers in White Virtual Fair, ce va avea loc intre 9 si 29 iunie pe platforma Virtual Fair de pe site-ul organizatorului.

Careers in White International (Cariere in Alb) este o platforma destinata intalnirii personalului medical in cautarea unui loc de munca cu potentiali angajatori din domeniul sanatatii. Posturile vacante sunt pentru toate specialitatile medicale si pornesc de la salarii de 2 200 de euro pentru asistenti si medici rezidenti si ajung la peste 4000 de euro pentru medici specialisti, incluzand cursuri de limbi straine si consiliere in cariera medicala, in sisteme medicale variate, pentru toate domeniile.

Parteneri media ai evenimentului: Pagina Medicala, 24 FUN, Pharma Business, Ziarul MF, Hofmed, Medical Manager, WorkStickers, Televiziunea Medicala, Parinti Clujeni, Parinti Romania.

INFO

Careers in White International

Web: www.careersinwhite.com

E-mail: contact@careersinwhite.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: