Noi imagini cu Samsung Galaxy S7 si S7 Edge! O saptamana pana la lansare

noi imagini samsung

Mai avem de aşteptat mai puţin de o săptămână până la prezentarea flagship-urilor Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge. Evenimentul va avea loc pe 21 februarie 2016 la Barcelona, dar până atunci vom avea parte, cu siguranţă, de tot mai multe zvonuri şi imagini.

Astăzi, au apărut noi imagini cu dispozitivele high-end, furnizate de surse citate de Noobz.ro. Săptămâna trecută două publicaţii, una spaniolă şi una franceză, ne-au furnizat imagini cu dispozitivele în variantă Gold şi Black.

De data aceasta, avem parte de imagini cu 3 versiuni ale flagship-urilor Galaxy S7, Black, Silver şi Gold, date publicităţii în urmă cu nici 24 de ore.

Imaginile ne oferă detalii cu display-ul şi partea din spate a dispozitivelor, astfel fiind confirmată încă o dată forma butonului home sau aducerea camerei la acelaşi nivel cu carcasa de pe spate. Aşa cum vei putea observa din imaginile de astăzi, dispozitivele au logo-ul SAMSUNG trecut atât pe fată, deasupra display-ului, cât şi pe spate, imediat sub cameră, lucru de confirmă veridicitatea designului prezentat.

s7-si-s7-edge

 

De asemenea, dispozitivele au trecute pe partea din spate seria Galaxy S7, respectiv Galaxy S7 Edge. Sâmbătă, un nou zvon a fost lansat în presa online, acela că Samsung va mai lansa un dispozitiv împreună cu cele două flagship-uri, mai exact tableta Galaxy Tab S3.

În plus, zvonurile spun că Samsung va oferi gratuit un Gear VR fiecărui client care face precomandă de Galaxy S7 sau S7 Edge în perioada 21 februarie – 10 martie, dar nu sunt oferite alte detalii cu privire la acest aspect.

Pentru mai multe detalii şi imagini legate de Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, intră pe Noobz.ro.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: