Noi ateliere gratuite de nutritie la Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Asachi”

Începând de sâmbătă, 9 noiembrie 2013, Biblioteca Judeteană Iasi organizează o serie de 3 ateliere de nutritie si slăbit sănătos, având ca principală temă legătura dintre alimentatie si frumusete. Întâlnirile sunt moderate de Adina Rusu, specialist în nutritie si dietetică iar participarea  este gratuită pentru toti utilizatorii bibliotecii.

PROGRAM

  • 9 noiembrie, ora 11: Alimentatie si frumusete;
  • 16 noiembrie, ora 11: Nutritia anti-aging;
  • 23 noiembrie, ora 11: Dieta si bolile de piele.

INSCRIERE

Toate întâlnirile vor avea loc la sediul central al Bibliotecii Judetene Gh. Asachi Iasi, situat în Bd. Stefan cel Mare nr.10, în incinta Galeriilor Comerciale Stefan cel Mare.

Cei interesati se pot înscrie fie la Centrul de înscrieri de la sediul central al bibliotecii, fie completând un formular online, disponibil la adresa: bjiasi.wordpress.com/nutritie/.

Atelierele de nutritie organizate în luna noiembrie continuă seria de 6 ateliere organizate de Bibliotecă în colaborare cu nutritionistul Adina Rusu începând cu luna august 2013. Sub genericul Exist, deci mi-e foame, primele ateliere au acoperit o tematică variată, de la diete si tratamente celebre pentru slăbit până la cauze si remedii ale obezitătii pentru diferite categorii de vârstă. Pe tot parcursul programului, atelierele au avut un total de peste 200 de participanti. Noua serie de ateliere este organizată la solicitarea participantilor de la debutul programului si va oferi informatii si recomandări pentru cei interesati de relatia dintre alimentatie si un aspect cât mai sănătos.

INFO

Biblioteca Judeteana “Gheorghe Asachi” Iasi
Adresa: Galeriile Comerciale Stefan cel mare
bjiasi nutritie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: