Nocturna lui Paul | in fiecare miercuri

 

Iasi Club De Biciclete Team  invită pe toți cei ce sunt prietenoşi, cu mic cu mare, în fiecare miercuri a săptămâni, în Piața Unirii, Iași, în condiții de vreme bună, la evenimentul NOCTURNA LUI PAUL.

Noi suntem comunitatea de cicliști sau ”bicicliști” din orașul Iași. De cele mai multe ori ne vedem în trafic unde, din păcate, nu ne-am înţeles întodeauna perfect. Când ne dăm jos casca, ochelari și mănușile suntem la fel ca tine: şoferi, pietoni, părinţi, vecini sau chiar prietenii tãi. Ca prieteni, ce putem face mai frumos decât să te invitam la o plimbare cu bicicleta? Hai să vorbim despre ele! Hai să vezi cum e în şaua bicicletei iar atunci când ne vom întâlni iarăși în trafic ne vom saluta, așa ca buni prieteni. Hai vino cu noi pentru o zi/seară!

În cadrul evenimentului colegii prezenţi te vor susține, încuraja şi vor răspunde cu drag la întrebările venite de la curioși, prieteni legate de biciclete și trasee cu acestea.  Cei prezenți pot să facă fotografii cu cei cu care pedalează alături sau peisajelor pe unde ciclează şi pot să înţeleagă mai multe despre această pasiune.  Suntem prezenți cu diferite tipuri de biciclete din cât mai multe categorii.

Cei îndrăzneţi și cu ceva voință și/sau experiență pot participa și la turele de week-end organizate de Iasi Club De Biciclete Team / ICdB TEAM. Pentru copii exista un grup special – Iasi Club de Biciclete Junior unde se organizeaza o dată pe săptămână trasee dedicate lor.  Vei beneficia de distracţie, oamenii deschiși, noi, vorbăreți ce doresc să împărtășească cu drag din experiența lor. Toate acestea poate fi inceputul unei pasiuni, iar pentru sceptici cu siguranţă o să fie o mai bună intelegere!

Fii ciclist/ ”biciclist” pentru o zi/seară!  Hai sa vezi ce alte surprize pregătesc!

INFO

Iasi Club de Biciclete

www.facebook.com/IasiClubdeBiciclete

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: