NOBLESSE – eveniment caritabil

Artistul fotograf , Paul Adrian Chis propune un REGAL de fotografie la Palatul Culturii Iasi. Aici se vor reuni 100 de vieți, 100 de figuri care marchează istoria momentului în Iași. 100 de Femei / femei puternice vor face parte din acest proiect.

Maniera barocă în care vor fi realizate fotografiile va face ca aceste doamne să devină personaje parcă desprinse din picturi, aducând aminte de Școala Flamandă și, mai bine spus, de REMBRANDT . Expoziția va fi un eveniment cu scop caritabil, banii obținuți din vânzarea lucrărilor mergând spre copiii abandonați sau cu risc social crescut.

La acest eveniment se va lansa, de asemenea, un album de colecție cu toate fotografiile și povestea din spatele fotografiei fiecărei doamne .

Tehnic vorbind fiecare doamnă va avea parte de o ședință foto de o oră și va primi 5 fotografii în format digital editate și o fotografie înrămată ( 50×40 cm ), costul fiind de 500 lei.  Membrii Blessing Hearts by Ana Crudu și KIWANIS IASI ROMANIA vor avea o reducere de 100 lei.

Informații la 0745 008 174.

INFO

www.facebook.com/blessingheartsbyanacrudu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: