Noaptea Studiourilor 2015

noaptea-studiourilor-15

Dupa o prima editie de succes in 2014, Noaptea Studiourilor Foto revine in 2015 cu noi participanti si o noua serie de activitati fotografice interesante pentru public. De la mini-sedinte foto gratuite, pana la ateliere si workshop-uri, vizitatorii editiei a doua a Noptii Studiourilor vor avea ocazia sa descopere secretele fotografiei de studio si sa fie, pe rand, deopotriva fotografi si modele.

Sambata, 20 iunie 2015 va invitam asadar la o plimbare prin studiourile foto inscrise la eveniment. 14 studiouri si fotografi din Bucuresti – Uncle Jeb Studio, Nikon Studio, Academia de Fotografie, Chroma Studio, Dora Studio, Dumitru Antonescu Mobile Studio la Epic Bar, Frozen Monkeys Media Production, Gabriel Nedelcu Studio, Insight Photo Studio, Loading Studio, New Age Photography, Rebel Studio, Stan Miles – Pictures With Style, Square One Studio – si un studio din Iasi: Photo Caffe (deocamdata)

In ziua evenimentului, studiourile foto inscrise la eveniment raman deschise dupa program, primesc publicul curios de cum arata un studio si cum se desfasoara o sedinta foto profesionala si organizeaza diferite activitati pentru vizitatori, precum: workshop-uri si ateliere foto, mini-sedinte foto gratuite, demonstratii de styling, etc.

Spre deosebire de anul trecut, pentru ca participantii sa aiba ocazia de a vizita cat mai multe spatii si de a participa la cat mai multe activitati, programul editiei a doua a Noptii Studiourilor Foto va incepe cu o serie de sesiuni de warm-up, care se vor desfasura in timpul zilei de sambata, 20 iunie, incepand cu ora 10.00. Noaptea Studiourilor se va incheia la miezul noptii.

Accesul este gratuit.

INFO

noapteastudiourilorfoto.ro

Facebook.com/noapteastudiourilorfoto

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: