Noaptea reducerilor, sambata, la Iulius Mall/ 10 noiembrie

 Noaptea reducerilor, sambata, la Iulius Mall/ 10 noiembrie afisSambata, Iulius Mall gazduieste cea de-a 11-a editie a evenimentului “Veniti la miezul noptii”. Incepand cu ora 20, magazinele din centrul comercial care vor fi deschise intreaga noapte, isi vor intampina clientii cu reduceri promotionale de pana la 70%.

DJ Project, Adela, Alb&Negru, Elena Gheorghe si Corina vor fi gazdele muzicale ale evenimentului.

“Petrecerea celor mai mici preturi incepe la ora 20.00, in singura noapte din an cand preturile sunt mai mici decat ziua. Responsabila cu momentele de entertainment si de premierea clientilor harnici va fi Cosmina Pasarin. Cum shopping-ul merge de minune pe muzica in voga, Iulius Mall a condimentat programul cu cele mai mai iubite trupe. DJ Project si Adela vor urca pe scena de la etajul intai din Iulius Mall la ora 21.30, urmati de Alb&Negru, al caror recital incepe la ora 22.30, iar o ora mai tarziu, Elena Gheorghe va incinge atmosfera. Bomboana de pe tort va fi indragita cantareata Corina, care va face show incepand cu ora 01.00”, au detaliat organizatorii evenimentului.

Sweet Fashion Show, sculpturi in ciocolata, concursuri cu premii pe loc si 2.000 de surprize dulci vor face deliciul evenimentului iar prezentarile de moda ale magazinelor vor anima noaptea de shopping.

In noaptea de 10/11 noiembrie, Iulius Mall va pune la dispozitie, gratuit, patru mijloace de transport in comun, in intervalul orar 22.30-02.00, pe traseele Copou, Pacurari, Alexandru cel Bun si CUG. Plecarile din Tudor Vladimirescu sunt programate pentru orele 22.30, 23.45, 00.30, 01.30 si 02.00.

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro

INFO

www.iuliusmall.com/iasi

www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: