Noaptea lupilor la #enduranch

La Enduro Ranch se face foc de tabără pentru alungarea spiritelor rele, pentru o iarnă bună și pentru a imblanzi lupii – fie că sunt lupi singuratici fie că umblă în haită. It takes one to know one…

În tradiția românească se consideră că de Sfântul Andrei se dezlănțuie forțe malefice, fie că sunt oameni, strigoi vii sau morți, fie că sunt animale și anume lupii.Despre Sfântul Andrei se știe că ar fi fost stăpânul fiarelor sălbatice și le dă voie acestora să umble pe la toate răspântiile și pe toate drumurile. O sărbătoare a lupilor, așadar.

Ca de obicei la evenimentele #enduranchstyle, meșteșugarii și producătorii agricoli locali – din tot județul Iași – sunt bineveniți să își promoveze produsele și serviciile. Ca să aibă și lupii ce mânca.

Enduro Ranch este singurul parc natural si de aventura off-road din Moldova. “enduranch” este un concept inovator in Romania, in domeniul turismului experential. Desi un spatiu privat, noul brand iesean pune accent pe deschiderea catre comunitate, pe componentele de educatie sportiva, civica si sociala dar mai ales pe protectia mediului inconjurator.

PROGRAM

  • 15 – 18 acomodare lupi la enduranch;
  • 18 – 19 pornirea focului în urlete sincron;
  • 19 – 22 ritual de socializare pentru lupi, în jurul focului.

TARIF

Tariful de participare este de 10 lei și include un pahar de vin fiert (sau ceai, pentru cei care conduc). Enduro Ranch este deschis indiferent de anotimp, accesul se realizează pe bază de REZERVARE iar persoanele juridice și grupurile organizate au prioritate.

INFO

Enduro Ranch

Str. Ana Ipătescu nr. 8, Sat Pietrărie, Com. Bârnova, Iasi

www.facebook.com/enduranch

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: