”Noaptea dinaintea padurilor”, de B. M. Koltes

koltes-fix

Miercuri, pe 17 iunie 2015, ora 19:00 coboară în Teatru FIX pentru a simţi pe spatele tău dificultatea timpului în care trăieşti. Ia-ţi şi prietenii cu tine, să fii sigur că vei putea vorbi cu cineva după spectacol, altfel… Şi dacă nu poţi pe 3, mai ai o şansă, în acelaşi loc, pe 17 iunie, la aceeaşi oră.

Noaptea dinaintea pădurilor vorbeşte despre noi, despre cei încâlciţi în modernitatea consumistă şi gălăgioasă în care la finele zilei nu ne putem simţi altfel decât străini, de noi înşine şi în raport cu ceilalţi. Timpul nu mai e o constantă ci o variabilă supărătoare care ne îndepărtează de dorinţe, ne încrâncenează făcând din noi caricaturile de care nu avem nevoie. Unde suntem în această ecuaţie? Nicăieri.

Încotro merg toate astea, care este traiectoria spirituală a vieţii, cum reasamblăm momentele esenţiale ale copilăriei? Când spunem STOP, mai avem puterea să o luăm de la capăt? Limita maximă e moartea, dar până acolo cât ne permitem să visăm?

Nu oferim niciun răspuns, ci doar vă invităm într-o cutie de celofan, rece, sterilă în care un oarecare, aidoma nouă, îşi dă seama că nu are cui spune ce i se întâmplă. Ar vrea să oprească un tânăr pe stradă pentru a i se confesa fără a fi privit drept nebun. Nu îl ascultă nimeni.

Distribuţia: Ovidiu Ivan. Regia: Cristi Avram. Traducere: Diana Nechit.

BILETE SI REZERVARI

Suport artişti: 15 lei.  Rezervări: www.teatrufix.ro/rezerva sau 0724 92 12 12 (între 12:00 și 18:00)

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Caravana ŠKODA la ERA Shopping Park

Noi provocări pentru Patricia Pop, prima femeie care traversează România cu tractorul

Scriu în culori – „Fă o copertă nouă cărții preferate!”

Expoziția „Chipuri și cămeși”

Scrie un comentariu: