Noaptea Devoratorilor de Publicitate – Palas Mall, 9 noiembrie

NDP_Iasi

Noaptea Devoratorilor de Publicitate, un eveniment organizat de 4 ACE şi MSA Events, ajunge în capitala Moldovei pe data de 9 noiembrie. Iașiul găzduieşte anul acesta la Palas Mall – sălile de conferințe – cel mai popular eveniment dedicat publicității, organizat în România din 1995 şi susţinut anul acesta de către Flanco.

CONCURS

Castiga o invitatie dubla la eveniment! Trimite raspunsul la intrebarea: In ce an a avut loc in Romania prima editie ”Noaptea Devoratorilor de Publicitate”? pe adresa iasifun@ziaruldeiasi.ro pana miercuri, 7 noiembrie, ora 12.00. Nu uitati sa precizati numele real si un numar de telefon. Succes!

UPDATE CONCURS Invitatia a fost castigata de Judele Diana Elena. Stabilirea castigatorului s-a facut prin tragere la sorti, pe random.org. La concurs au participat 40 de persoane. Va multumim!

Sub conceptul de “energie pentru creativi”, Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012 este un eveniment dedicat pasionaţilor de reclame, în care, timp de 8 ore, publicul vizionează 290 de spoturi din toată lumea. Anul acesta, selecţia lui Jean Marie Boursicot include un record de reclame românești selectate – 13, iar spotul românesc Gelozia – IQads – deschide evenimentul. Seara va fi animată și cu un show devorator de stand up comedy by Teo.

Partenerul principal al evenimentului este Flanco, care, prin această inițiativă, pune la dispoziţia celor pasionaţi de advertising toate ingredientele cu priză necesare cultivării creativităţii. Unul dintre cele mai importante oraşe din reţeaua de magazine a retailer-ului, Iași numără două puncte de vânzare Flanco, în Palas, respectiv pe strada Silvestru.

BILETE

Biletele sunt disponibile la Centrele Info din Palas Mall, Strada Palas nr. 7A. Pretul unui bilet este de 40 lei.

Iași este ultimul oraș din turneul Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012, care a mai avut loc anul acesta şi în Brașov, Galați, Constanța şi Arad. Evenimentul va ajunge pe 26 octombrie la Timișoara și pe 3 noiembrie la Cluj.

NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE

Noaptea Devoratorilor de Publicitate a devenit, datorită ingredientelor sale – bună dispoziție, creativitate, pasiune pentru reclame – unul dintre cele mai așteptate și mai apreciate evenimente de la noi din țară. Spectacolul imaginat de Jean Marie Boursicot a fost prezentat în România, pentru prima dată, în 1995.
Jean Marie Boursicot, cinefil înrăit încă de la vârsta de 3 ani, a imaginat conceptul Nopții Devoratorilor de Publicitate pe vremea când bătea cinematografele din Marseille. Înregistrat în Cartea Recordurilor pentru colecția sa mamut de filme publicitare, 700.000 la număr, care se îmbogățește anual cu 10.000-20.000 de clipuri, Jean Marie Boursicot și-a văzut visul cu ochii în 1981, la Kinopanorama.

În fiecare an, peste 40 de țări se bucură de maratonul creațiilor publicitare, iar Noaptea Devoratorilor de Publicitate se întinde de la Vladivostok la New York, trecând prin Praga, Singapore, Insulele Mauritius, Panama, Sydney sau Hong Kong. Spectacolul adună producții publicitare din peste 60 de țări, întinse pe parcursul a șase ore.

Flanco aduce tehnologia de ultima ora la Noaptea Devoratorilor de Publicitate din Iasi

Flanco aduce Noaptea Devoratorilor de Publicitate, singura selecție de spoturi publicitare din toată lumea, realizată de Jean Marie Boursicot, în Iași, pe data de 9 noiembrie. Evenimentul se va desfășura în sălile de conferințe ale Palas Mall.

Spectatorii ieșeni vor putea viziona 290 de reclame alese pe muchie, vor avea parte de concursuri de creativitate, se vor juca și vor putea testa tehnologie de ultimă oră. Seara va fi animată cu un spectacol de improvizație realizat de Axel Moustache, actor al Teatrului Național București și improvizator în cadrul trupei Improvisneyland.

PARTENERI MEDIA

Partenerii media ai evenimentului sunt postul de televiziune MTV România, postul de radio Pro FM, publicațiile Playboy, The One, InStyle și Șapte Seri, site-urile playboy.ro, one.ro, apropo.ro, 220.ro, iqads.ro, bestjobs.ro. Blogger-ul oficial al evenimentului este Cabral (cabral.ro).

Partenerii media locali ai evenimentului sunt Ziarul de Iași,  Iași TV Life, Radio Hit, Iasifun.ro, AltIasi.ro, InOras.ro, Islive.ro.  Evenimentul este susținut și de blogger-ul Adrian Monoranu (Monoranu.ro).

Despre 4 ACE – pr&publicity

4 ACE este în topul agențiilor de PR full service 100% românești, prezentă în domeniu din 2002. 4 ACE este o echipă formată din consultanți PR, specializaţi în strategie, publicity, management de eveniment, PR Online, PR intern, management de criză, investors relations. Din portofoliul agenţiei fac parte Astellas, Baumix, Dermastyle, Genius, Flanco, Indesit, Singer, Societatea Română de Medicină Estetică și Dermatologie Cosmetică și Chirurgicală. Pentru mai multe detalii, vizitaţi site-ul www.4ace.ro.

Despre MSA Events

MSA Events este cea mai dinamică agenţie organizatoare de evenimente din Transilvania, cu o experienţă bogată la nivel naţional şi internaţional. Cu sediul în Cluj, capitala Transilvaniei, MSA Events oferă de 15 ani un mix de servicii integrate, adaptate necesităţilor companiilor aflate în proces de expansiune, cu o viziune mereu inovatoare. Agenţia are în portofoliu sute de evenimente de marcă, cum ar fi Noaptea Devoratorilor de Publicitate, lansarea unor brand-uri turistice de oraş sau concerte de amploare cu Goran Bregovic, Genesis, Parov Stelar, Haddaway sau Buena Vista Social Club. www.msa.ro

INFO

www.noaptea-devoratorilor-de-publicitate.ro


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: