Noaptea devoratorilor de discursuri, editia I

devoratori discursuri

Iubești să te inspiri din discursuri. Te uiți cu pasiune la înregistrări cu prezentări de la TED sau speakri motivaționali, participi la conferințe, seminarii, workshopuri… ce să mai… nu ratezi nimic! De multe ori te lași sustras de la orice faci ca să asculți un speech bun. Ești ceea ce se cheamă un împătimit al discursurilor.

Iată că nu degeaba citești acum acest mesaj.  SPEAKERS CLUB a pregătit special pentru dependenții de speechuri o supra doză de discursuri! Sâmbătă, pe 12 Decembrie, de la ora 20.00. Ne vedem la Grand Hotel Traian pentru un maraton de discursuri de câte 5 minute fiecare.

Esențele tari se țin în sticluțe mici, așa că suntem convinși că speakerii de la NOAPTEA DEVORATORILOR DE DISCURSURI vor pregăti tot ce au mai bun, concentrat în aceste minute prețioase și aducătoare de motivație!

Indiferent că ești doar în public sau ai ales să urci și pe scenă, așteaptă-te la minim 4 ore discursuri LIVE de cea mai bună calitate. De unde știm că va fi așa? Pentru că nimeni nu vine să țină un discurs noaptea dacă nu este atât de urmărit de ideea de a vorbi în public, dacă nu simte cumva că asta e vocația lui.
Felicitări! Ești acum pe lista acelor puțini oameni care vor face o altfel de alegere pentru Sâmbătă noaptea. Ești un adevărat împătimit de discursuri. Un devorator!

INSCRIERE

Poți participa în calitate de spectator în public sau poți urca pe scenă ca speaker. Dacă vrei să fii în public, totul e foaaaaaaaaaaaarte simplu.  Participarea are un preț super accesibil (35 de lei), așa că… ce mai aștepți? Ai completat deja, da? Și pentru prietenii tăi? Așa e că ai sunat deja câteva persoane cărora vrei să le oferi șansa unei experiențe inedite? Buuuuuuuuuuun. Atunci te provocăm să mai faci un pas. Te avertizăm: e alt nivel. Cum ce nivel? Cel pe care îl dorești tu. Că doar de asta de uiți tot timpul la discursuri. Pentru că undeva în interiorul tău, o voce neauzită, dar știută bine, îți spune de ceva timp că vei fi și tu pe scenă. Da-da, chiar tu! Ai șansa să vii în fața oamenilor și să vorbești. Pur si simplu. Nu e nevoie decât de curaj. Ai așteptat destul până acum. Cu siguranță de multe ori te-ai gîndit că vorbești mai bine decât mulți speakeri pe care îi tot urmărești. Așa că… pierzi ceva? Nu! Ai doar de câștigat: timp, motivație, apreciere și mulți pași înainte. În ce direcție? Către un TU mai bun decât ieri. E foarte mult pentru că ești deja la alt nivel!

Cumpără bilete! http://goo.gl/kvVtaq

Ca să sustii o prezentare, te înscrii cu un simplu e-mail la: evolution@speakersclub.eu, până la data de 30 Noiembrie. Menționează în subiectul mesajului doar: Speaker la Noaptea devoratorilor de discursuri, lasă numărul tău de telefon și vei fi contactat.

INFO

 Grand Hotel Traian

Iasi, Piata Unirii nr.1

Web: www.grandhoteltraian.ro

FB: www.facebook/GaleriadeArtaGrandHotelTraian

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: