Noaptea Agentiilor 2014 in Iasi

Cea de-a cincea ediţie a Nopţii Agenţiilor are loc anul acesta pe 3 aprilie, se va desfăsura sub tema “Craft up your life” si, pentru prima oară, agentiile din afara Bucurestiului pot participa în cadrul evenimentului. În Iasi, pasionatii de publicitate pot participa la evenimentele organizate de către Aquavita, Boomerang, INNERPRIDE si September & Gavrilescu.

PROGRAM

  • Aquavita – Parascoveniile agentilor populari

Pe 3 aprilie, de la 20.00, îti alegi zicala care ti se potriveste sau care se nimereste, iar cei de la Aquavita te fac celebru pe Facebook, după posibilităti. De asemenea, vei putea participa la un brainstorming împreună cu echipa de aici si vei vedea cum se lucrează la un vizual sumar. “Cine se scoală de dimineată, departe ajunge. Totusi, poate te trezesti mai la prânz, că poate ajungi prea departe si treci de sediu. Poate cântă Vlad la tobe, poate îti face Luigi portretul, poate îti scrie Oana o poezie, poate îti explică Alin cum stă treaba cu tine si poate te ajută Alexandru să îti rezolvi problemele. Toate, cum s-ar zice, în pure zicale pur românesti”, au explicat cei de a Aquavita.

  • Iscusitii si curiosii sunt asteptati la Boomerang

La Boomerang vei putea învăta de la oameni iscusiti să faci lucruri noi si creative. Acestia ti-au pregătit multe surprize pentru seara de 3 aprilie.

  • Lectia de imaginatie de la INNERPRIDE

De câte ori ai avut o idee genială de un nou ambalaj? Sau de cate ori ai privit un produs si nu ti-a plăcut cum arată? Acum ai ocazia să-l faci pe gustul ochilor tăi! Cei de la INNERPRIDE îti oferă foarfece, hârtii colorate, lipici, toate nebuniile necesare pentru a-ti pune ideea în practică si un loc unde să stai cât vrei ca să născocesti cea mai năstrusnică idee. Fie că inventezi un ambalaj de produs, fie că reimaginezi unul existent, ai liber la imaginatie: “Oferim si premii pentru cele mai inventive ambalaje. Îti explicăm simplu si cât de detaliat vrei tu principiile de design conform cărora am apreciat creatia ta, ca să pleci si cu ceva nou”, a declarat echipa INNEPRIDE.

  • Noaptea Non-Stock la September & Gavrilescu

În agentii se lucrează pe canapele sau pe bean bags (atunci când nu se stă direct pe jos), se joacă ping pong, se scriu ideile direct pe pereti (pe cei care nu sunt acoperiti cu afise sau cu graffiti), se mănâncă marshmallows, se bea bere si multă cafea. Asta presupune lumea, dar câti stiu cu adevărat ce fac creativii? Dacă esti curios cum îsi petrec timpul acestia, vizitează-i pe cei de la September & Gavrilescu de Noaptea Agentiilor, de la ora 20 si s-ar putea să nu mai vrei să pleci.

Lista completă a agentiilor paricipante la această editie:  Bucuresti: ATELIER GRUP, Creionetica, DDB România & Tribal Worldwide România, eventures, Frank Group, Oxygen PR si MSPS – din grupul Frank, Headvertising, Geometry Global, grupul Lowe, Hello Group, Infinit Solutions, Jazz, Kubis, MEC România, Mindshare Media, pastel, PQB, SCG-Smart Corporation Group, The Public Advisors, TBWA, tNd’c Advertising, We>Buzz si WebDigital. Circuitul din Bucuresti este completat de petrecerile Energiea si Institute, The Café;  Iasi: Aquavita, Boomerang, INNERPRIDE si September & Gavrilescu; Timisoara: ADwiser, Celmaitare Studios si Synopsis; Oradea: Bizmart, Communications MEDIA si Utopium; Chisinău: Casa Imago si Piko Creative.

INFO

www.noapteaagenţiilor.ro

www.facebook.com/institute.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: