No hate speech movement @Teatru Fix

no-hate-teatru-fix

Pe 10 februarie 2015 ne non-actoricim! Super-eroii copiilor, alături de cea mai proaspătă și șugubeață echipă de comedie din Iași, Brando Show Team, îmbracă de astă dată haine de non-actori, într-o piesă de Teatru Forum: No hate speech movement!

Și…nu vrem să zicem mai multe fiindcă te așteptăm și pe tine, dragă tinere, să aflăm împreună mesajul și să vedem ce-i de făcut atunci când vorbim despre discursul instigator la ură și mediul online.

Te așteptăm și pe tine, dragă lucrător de tineret, să afli despre metoda de educație non-formală Teatru Forum, ca instrument de implicare a tinerilor, parteneri egali în elaborarea deciziilor şi soluţionarea problemelor.

Alături de noi, în calitate de partener, este și Inspectoratul de Poliție Județean Iași. Ne vedem! Pe 10 Februarie, la 6 p.m. fix la Teatru FIX!  Intrarea..e din partea casei!

Activitatea face parte din proiectul ”Managementul voluntarilor de la A la Z”, unde Salvați Copiii Iași are rol de beneficiar. Acesta urmărește creșterea capacității organizaționale a 16 ONG-uri din România prin eficientizarea implicării voluntarilor în activitatea acestora. Proiect inițiat de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.

Parteneri: Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat; IOGT Tippetue, Norvegia. Evenimentul marchează și Ziua Siguranței pe Internet, 10 februarie 2015.

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

Telefon: 0724 921 212

www.facebook.com/TeatruFix

www.teatrufix.ro

PE ACEEASI TEMA:

Spectacolul “Ce am ales să uit”, de Petro Ionescu @Teatru Fix

Spectacolul de teatru “2 H” @Teatru Fix

Spectacolul “Ce am ales să uit” @Teatru Fix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: