No hate speech movement @Teatru Fix

no-hate-teatru-fix

Pe 10 februarie 2015 ne non-actoricim! Super-eroii copiilor, alături de cea mai proaspătă și șugubeață echipă de comedie din Iași, Brando Show Team, îmbracă de astă dată haine de non-actori, într-o piesă de Teatru Forum: No hate speech movement!

Și…nu vrem să zicem mai multe fiindcă te așteptăm și pe tine, dragă tinere, să aflăm împreună mesajul și să vedem ce-i de făcut atunci când vorbim despre discursul instigator la ură și mediul online.

Te așteptăm și pe tine, dragă lucrător de tineret, să afli despre metoda de educație non-formală Teatru Forum, ca instrument de implicare a tinerilor, parteneri egali în elaborarea deciziilor şi soluţionarea problemelor.

Alături de noi, în calitate de partener, este și Inspectoratul de Poliție Județean Iași. Ne vedem! Pe 10 Februarie, la 6 p.m. fix la Teatru FIX!  Intrarea..e din partea casei!

Activitatea face parte din proiectul ”Managementul voluntarilor de la A la Z”, unde Salvați Copiii Iași are rol de beneficiar. Acesta urmărește creșterea capacității organizaționale a 16 ONG-uri din România prin eficientizarea implicării voluntarilor în activitatea acestora. Proiect inițiat de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.

Parteneri: Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat; IOGT Tippetue, Norvegia. Evenimentul marchează și Ziua Siguranței pe Internet, 10 februarie 2015.

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

Telefon: 0724 921 212

www.facebook.com/TeatruFix

www.teatrufix.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: