No hate speech movement @Teatru Fix

no-hate-teatru-fix

Pe 10 februarie 2015 ne non-actoricim! Super-eroii copiilor, alături de cea mai proaspătă și șugubeață echipă de comedie din Iași, Brando Show Team, îmbracă de astă dată haine de non-actori, într-o piesă de Teatru Forum: No hate speech movement!

Și…nu vrem să zicem mai multe fiindcă te așteptăm și pe tine, dragă tinere, să aflăm împreună mesajul și să vedem ce-i de făcut atunci când vorbim despre discursul instigator la ură și mediul online.

Te așteptăm și pe tine, dragă lucrător de tineret, să afli despre metoda de educație non-formală Teatru Forum, ca instrument de implicare a tinerilor, parteneri egali în elaborarea deciziilor şi soluţionarea problemelor.

Alături de noi, în calitate de partener, este și Inspectoratul de Poliție Județean Iași. Ne vedem! Pe 10 Februarie, la 6 p.m. fix la Teatru FIX!  Intrarea..e din partea casei!

Activitatea face parte din proiectul ”Managementul voluntarilor de la A la Z”, unde Salvați Copiii Iași are rol de beneficiar. Acesta urmărește creșterea capacității organizaționale a 16 ONG-uri din România prin eficientizarea implicării voluntarilor în activitatea acestora. Proiect inițiat de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.

Parteneri: Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat; IOGT Tippetue, Norvegia. Evenimentul marchează și Ziua Siguranței pe Internet, 10 februarie 2015.

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

Telefon: 0724 921 212

www.facebook.com/TeatruFix

www.teatrufix.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Simpozionul „Românii în veacul construcţiei naţionale. De la Unirea Principatelor la recunoaşterea internaţională a Marii Uniri, 1859-1920”

”Ludos et color” – expozitie de pictura | Oana Daniela Dragoi

Expozitie de grup | Stari ale corpului varste ale spiritului

Avanpremieră ”colectiv” la Iasi | Sala Unirii

Scrie un comentariu: