No Exi(s)t – spectacol de teatru / performance | Teatrul din Stejar

Proiectul „No Exi(s)t” este un concept al Asociației Artes, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași și al UNAGE Iași prin Școala Doctorală de Teatru și găzduit de Teatrul din Stejar, cu scopul declarat de a propune noi forme de cercetare practică doctorală.

Laboratorul desfășurat după modelul recent experimentat la începutul pandemiei de corona-virus (lockdown) presupune izolarea, pentru două săptămâni, a unui grup de artiști, pentru a realiza un spectacol, pornind de la piesa „Cu ușile închise” de Jean Paul Sartre. Proiectul explorează practici experimentale de extindere a limitelor personale în procesul de lucru teatral.

Manager de proiect: Octavian Jighirgiu. Regie: Andreea J. Darie. Scenografie: Alina Dincă-Pușcașu. Coregrafie: Gabriel Scalschi. Light design: Andrei Emilian. Sound design: Mihai Cornea. Video edit: Andrei Cozlac și Marian Mina Mihai. Identitate vizuală și documentare picturală: Aurel Asanache. Coordonator conferință Q&A și consultant artistic: Călin Ciobotari. Distribuție: Marian Chiculiță, Alexandra Diaconița, Theodor Ivan, Daniel Onoae, Ștefania Sandu, Sara Tayari.

REZERVARE

Spectacolul se va juca în 5 reprezentații consecutive, de la orele: 14.00, 15.30, 17.00, 18.30 și 20.00.
Facem apel la punctualitatea dumneavoastră pentru a nu decala programul afișat mai sus. Rezervări la numărul 0753499253.
Intrarea este gratuită și se face în baza:
►certificatului de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare;
►care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Sala de spectacol va funcționa la 50% din capacitate, având un număr de 50 de locuri disponibile.

INFO

Teatrul din Stejar

Str. Stejar nr. 48, Iasi

www.facebook.com/TeatruldinStejar

www.instagram.com/teatruldinstejar/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: