No Doubt / ”Settle Again”, dupa zece ani de tacere. In curind, un nou album (VIDEO)

no doubt

No Doubt / Foto: Billy Kidd

Este mai mult de un deceniu de la ultimul album semnat No Doubt. Insa asta se va schimba odata cu lansarea pe piata , din 25 septembrie 2012,  a noului material de studio,  ”Push and Shove”.  Daca nu aveti rabdare pina atunci, puteti arunca o privire la videoclipul noului lor single , ”Settle Down”.

Atunci cind trupa a terminat lucrul la noul lor album s-au gindit ca videoclipul primului single sa fie regizat de buna lor prietena,  Sophie Muller. Intr-un interviu acordat revistei  Rolling Stone, aceasta povesteste: ”Mi-au trimis cintecul si m-au intrebat daca imi place. Le-am raspuns ca il ador”.  Muller a mai lucrat cu Eurythmics, Coldplay si Sade.  Pentru No Doubt a regizat opt videoclipuri de-a lungul carierei lor , printre care ”Don’t Speak” si ”Simple Kind Of Life”.

Despre Gwen Stefani, care arata foarte bine la cei 42 de ani,  Sophie Muller spune: ” Cel mai uimitor lucru la ea este incredibilul sau entuziasm. Poti sa simti pasiunea de a face videoclipuri si totalul sau devotament in fiecare scena pe  care o joaca. Este pur si simplu incintatoare

In videoclip, membrii formatiei conduc camioane catre un loc de intilnire pe care il trans forma in cea mai tare,vesela si zgomotoasa parcare de camioane pe care ati vazut-o vreodata.

Regizoarea videoclipului, Sophie Muller explica: ‘‘Cred ca Tony Kanal (basistul trupei) a venit cu ideea ca trebuie sa facem ceva cu camioane… Ideea este ca toti membrii trupei conduc pentru a se intilni dupa o despartire care a durat zece ani,  timp in care fiecare a mers pe drumul sau

Urmariti cu privirea parcarile de camione si fredonati: GET ,GET IN LINE AND SETTLE DOWN!

Sursa: www.rollingstone.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: