Nina | Teatrul Mirage

Teatrul Miraje va invita sambata, 2 aprilie 2022, de la ora 18.00 la spectacolul de teatru  ”Nina”,o adaptare după ”Mașinăria Cehov” de Matei Vișniec.

„Nina” este despre fragilitatea minții umane. Un spectacol ce exploatează partea schizoidă a omului. Ne întâlnim cu un personaj puternic, învălmășit în ecouri nesfârșite de care nu mai poate evada. Cum poți evada din propria minte? Ce este real și ce anume este produsul imaginației noastre ce se luptă cu această existență crudă și dură în care suntem aruncați?

Când apar halucinațiile auditive și delirul, când te simți persecutat de propria minte, când propriul tău corp nu mai dorește a reacționa normal și te imobilizează cum poți rămâne tu când deja nu mai exiști?
În astfel de momente, personajul nostru, regăsește trăire doar în trecut, prezentul pierzându-și importanța, iar viitorul devenind valabil doar prin sinucidere.

Textul lui Matei Vișniec a fost transformat intr-un ospiciu de nebuni unde se îmbină realul cu irealul, unde descoperim puternice afecțiuni mintale, povești de dragoste ce ne bântuie și pătează cu sentimente și regret pereții albi din interiorul nostru.

În distribuție: Andreea Andrei, Ștefan Molnar, Tudor Hurmuz, Alexandru Gușă. Regia: Diana Udrea

BILETE

Pret bilet: 20 lei. Biletele sunt disponibile pe bilet.ro.

INFO

Teatrul Mirage

Bd. Carol I, Parc Copou

www.facebook.com/teatrulmirage

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: