Nightmarion si Linia 3 @RocknRolla

nightmarion-iasi

Pe data de 27 decembrie 2014, trupa Nightmarion(Suceava) va sustine un concert alaturi de Linia 3(Iasi) in Rock’n Rolla Iasi. Evenimentul va incepe la ora 21:00, iar intrarea este libera!

Trupa Nightmarion din Suceava este noua pe piata muzicala avand in palmares putine concerte, cel mai notabile fiind acelea in care au cantat in deschiderea trupelor Vita de Vie la Universitatea Stefan cel Mare din Suceava si Relative in 31 Motors Pub . Desi trupa a avut prima repetitie oficiala pe data de 8 aprilie 2014, membrii se pregatesc pentru lansarea primului lor album, eveniment care va avea loc in primavara anului 2015.

Trupa ieseana Linia 3 este formata din Bogdan Cretu voce/chitara,Emanuel Conache bass si Silvan Placinta tobe. Trupa s-a format in vara anului 2014 la initiativa chitaristului Bogdan Cretu,acesta dorind crearea unui proiect alternativ 100% romanesc. Acesta paraseste trupa in care activa si la scurt timp ii coopteaza pe Emanuel Conache (bass) si Silvan Placinta(tobe). Stilul abordat este alternative-rock cu influente de post, grunge. In momentul de fata, trupa lucreaza la finalizarea materialului de debut.

BILETE

Intrare libera! Rezervari la: 0755 308994, 0744 761755

INFO

Rocknrolla

Str. Grigore Ghica Voda 14 (vis a vis de Universitatea Petre Andrei)

Telefon: 0744 761 755

www.facebook.com/pages/Rocknrolla-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: