Nicu Alifantis, in concert la Teatrul National Iasi

Miercuri, 18 decembrie, orele 19:00, la  Teatrul National  Iasi, sunteti invitati la o intalnire cu Nicu Alifantis si ultimul sau album: ”Mozaic”.

”De ce Mozaic? Pentru că este cel mai proaspăt album, pe care-l iubesc ca pe un nou-născut. Ce părinte nu-i poate dori odraslei sale tot ce-i mai bun. Vreau să-i pun lumea la picioare, să-l fac cunoscut, iubit, râvnit, căutat, lăudat, pentru că-i al meu si sunt mândru de el. De ce în teatre? Pentru că din această lume minunată a viselor frumoase, care este Teatrul, mi-am supt seva si, recunosc, pentru asta îi sunt profund îndatorat. De ce 40 de concerte? Pentru ca anul acesta am împlinit 40 de ani de când slujesc neconditionat, cu mare drag,  respect, iubire si recunostintă în fata Publicului, caruia îi datorez însăsi existenta mea artistică. Este si va fi un examen greu, extraordinar de greu, pe care mi-l propun, ca pe o provocare si pe care, sper, cu ajutorul bunului Dumnezeu si al bunăvointei Dumneavoastră, cei ce veti fi alături de mine, sa-l pot trece. Dati-mi o sansă, promit să nu va dezamăgesc!” (Nicu Alifantis)

Despre ultimul album semnat Nicu Alifantis, ”MOZAIC”: Un amalgam de ritmuri şi stiluri muzicale, de instrumente clasice şi exotice, de sonorităţi neaşteptate, precum o îmbrăţişare deosebit de tandră. 14 cântece dedicate femeii, dragostei şi prieteniei, fiecare cu istoria sa. Este o poveste de dragoste, spusă în diferite feluri, graiuri, aidoma unui mozaic.

BILETE

Pretul biletelor este stabilit pe trei categorii: 80 lei ; 60 lei ; 40 lei, in functie de pozitia fata de scena. Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol si in reteaua bilete.ro: www.bilete.ro, oficiile Postei Romane, magazinele INMEDIO semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos, librariile Adevarul, reteaua magazinelor Flanco.

INFO

alifantismozaic.ro/

Pe aceeaşi temă:
Studioul tanarului interpret-recital-uage-afis-iasi-2014

„Studioul tanarului interpret”, recital instrumental la UAGE

filarmonica-de-stat-iasi-programul-lunii-foto

Filarmonica de Stat Iasi – programul lunii septembrie 2014

concert-2014-hiromi-bucuresti-jazz-night-out-foto

Jazz Night Out ! Twin Arts: Concert Hiromi (Solo) la București

festudis-iasi-2014-afis

PROGRAM FestudIS Iași – singura sesiune asteptata de studenti

Ultimele articole publicate:
Iulius Mall-teatru-pentru-copii-afis

Teatru de umbre pentru copii, cu finalistul emisiunii „Românii au talent”, la Iulius Mall Iași

Iulius Mall-targ-activitati-extrascolare

Târg al activităților extrașcolare, în week-end, la Iulius Mall

TGM-2014

Targul de Nunti ”Ghidul Miresei”, editia de toamna

Capsula-Timpului-2-01

Vorbeste despre tine, vorbeste despre Iasi! Povestea ta este si povestea Iasului

Lasa un comentariu