Nicu Alifantis, in concert la Teatrul National Iasi

Miercuri, 18 decembrie, orele 19:00, la  Teatrul National  Iasi, sunteti invitati la o intalnire cu Nicu Alifantis si ultimul sau album: ”Mozaic”.

”De ce Mozaic? Pentru că este cel mai proaspăt album, pe care-l iubesc ca pe un nou-născut. Ce părinte nu-i poate dori odraslei sale tot ce-i mai bun. Vreau să-i pun lumea la picioare, să-l fac cunoscut, iubit, râvnit, căutat, lăudat, pentru că-i al meu si sunt mândru de el. De ce în teatre? Pentru că din această lume minunată a viselor frumoase, care este Teatrul, mi-am supt seva si, recunosc, pentru asta îi sunt profund îndatorat. De ce 40 de concerte? Pentru ca anul acesta am împlinit 40 de ani de când slujesc neconditionat, cu mare drag,  respect, iubire si recunostintă în fata Publicului, caruia îi datorez însăsi existenta mea artistică. Este si va fi un examen greu, extraordinar de greu, pe care mi-l propun, ca pe o provocare si pe care, sper, cu ajutorul bunului Dumnezeu si al bunăvointei Dumneavoastră, cei ce veti fi alături de mine, sa-l pot trece. Dati-mi o sansă, promit să nu va dezamăgesc!” (Nicu Alifantis)

Despre ultimul album semnat Nicu Alifantis, ”MOZAIC”: Un amalgam de ritmuri şi stiluri muzicale, de instrumente clasice şi exotice, de sonorităţi neaşteptate, precum o îmbrăţişare deosebit de tandră. 14 cântece dedicate femeii, dragostei şi prieteniei, fiecare cu istoria sa. Este o poveste de dragoste, spusă în diferite feluri, graiuri, aidoma unui mozaic.

BILETE

Pretul biletelor este stabilit pe trei categorii: 80 lei ; 60 lei ; 40 lei, in functie de pozitia fata de scena. Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol si in reteaua bilete.ro: www.bilete.ro, oficiile Postei Romane, magazinele INMEDIO semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos, librariile Adevarul, reteaua magazinelor Flanco.

INFO

alifantismozaic.ro/

Pe aceeaşi temă:
Afis_Seara de jazz_iasi-casa-de-cultura-a-studentilor-2014

Seara de jazz româno-germană cu „Halle Percussion Ensemble“ (Germania) și „Opis Band & Liviu Mărculescu“ (România)

25 februarie 2014-filarmonica-iasi-cvartetul-vox-artis-afis

Concert cameral cu Cvartetul Vox Artis

concert-filarmonica-iasi-consumatum-est-30-aprilie-2014-afis

Filarmonica Iași: „Consumatum est!”, concert coral de muzică religioasă

claudiu-goga-foto-iasi

Regizorul Claudiu Goga se întâlneşte cu studenţii de la Universitatea Al.I. Cuza

Ultimele articole publicate:
toamna-in-pasi-de-tango-la-iasi-cu-horia-si-ioana-afis-2014

Toamna in pasi de tango la Iasi

poster-expo-imobiliaria

Expo Imobiliaria

Curs-de-marketing-online-ma

Curs de marketing online pentru startup-uri si IMM-uri

Oferta-rechizite-Lidl-(4)

Scoala incepe pe 21 august la Lidl

Lasa un comentariu