Nicole Cherry lansează împreună cu Mohombi single-ul “Vive la Vida”

Nicole_Cherry_MohombiNicole Cherry este, cu siguranţă, artista cu cea mai bună ascensiune muzicală din ultimii doi ani. A scos hituri după hituri, la o vârstă la care alţi adolescenţi încă se joacă. “Cireşica”, aşa cum este alintată de cei apropiaţi, a reuşit să îşi uimească fanii cu un mesaj neaşteptat.

Ce-i drept, într-o manieră pozitivă, căci Nicole a lansat, împreună cu MediaPro Music, un nou single “Vive la Vida”, un featuring cu artistul de talie internaţională Mohombi.

Piesa a fost compusă de echipa suedeză LaClique Music, şi, aşa cum ne-a obişnuit, talentata cântăreaţă ne îndeamnă pe toţi să zâmbim mereu și să ne bucurăm de muzica ei, ingredientul perfect pentru o viaţă frumoasă.

Mohombi este la cea de-a doua colaborare cu un artist român, primul fiind Costi Ioniţă, pentru piesa “I need your love”, un single devenit superhit în toată lumea.

Nicole Cherry a ţinut ca această nouă melodie să fie cea care-i va aduce succesul internaţional mult dorit, de aceea, acum, are o nouă echipă de management, Creative District, alături de care speră să câștige premiul Grammy mult dorit şi un feat cu Justin Bieber.

INFO

www.facebook.com/NicoleCherryOfficialPage

www.mediapromusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Adenium anunta lansarea proiectului Cartea Share

COLOCVIUL NAȚIONAL DE MUZICOLOGIE ediția a XX-a, 23-24 februarie 2018

Short Film Factory, editia de februarie @Ateneul din Iasi

“Bella Italia” – expoziție personale a fotografului Daniel Corban

Scrie un comentariu: