Nicole Cherry isi doreste sanatate si, poate, un premiu Grammy

Este talentata, energica si ambitioasa, iar piesa ei de debut, “Memories”, a devenit rapid hit! Mai mult decat atat, a castigat numeroase premii muzicale in doar cateva luni! Este vorba de Nicole Cherry, care implineste astazi 15 ani!

De ziua ei, talentata cantareata a primit multe flori si cadouri, insa isi doreste doar sanatate si cat mai mult succes: “Nu-mi doresc nimic material, doar sanatate si poate un premiu Grammy, desi stiu ca mai am de muncit si de asteptat pentru asta”, s-a amuzat Nicole.

Adolescenta este eleva in clasa a IX-a la Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”, unde astazi a impartit bomboane colegilor si profesorilor. In plus, in seara aceasta, Nicole se va intalni cu prieteni, colegi de clasa, rude si colegi de breasla, care o vor sarbatori cum se cuvine intr-un pub din Capitala.

Nicole pregateste deja un nou single, care se anunta cel putin la fel de bun ca cel de debut, insa pana atunci puteti urmari aici videoclipul Nicole Cherry – “Memories”, lansat impreuna cu MediaPro Music:

INFO

www.facebook.com/NicoleCherryOfficialPage

www.mediapromusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Georgiana Sandu, întâlnire cu fanii și lansare de carte la Iași

Ora Pamantului 2018

Campania de incluziune digitală Hai pe NET!, Ediția 2018

Program Cinema Ateneu: 19-25 martie 2018

Scrie un comentariu: